یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
گرفتم حرفتو 😂👍..میگم ولش کن چون آرزو بر جوانان عیب نیست(میتونه خلبان هواپیما مسافربری بشه اما خلب ...
متاسفانه وضعیت برای اکثریت همین شکله
نگران نباش...بالاخره ما تنها کسایی نیستیم که یکمون دو نمیشه ما هم به نوبه خودمون تلاش کردیم
من؟نه عشقم چه ناراحتی من منشن هارو با لحن بد نمیخونم😁❤
هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
اون موقع هنوز تولد نگرفته بودم و الان هم جهشی میخونم که ۱ سال زود تر تموم کنم پس همه جا میگم ۱۷ سالم ...
الان یازدهمی یا دهم؟
هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
متاسفانه وضعیت برای اکثریت همین شکله نگران نباش...بالاخره ما تنها کسایی نیستیم که یکمون دو نمیشه ما ...
هههق ، خیلی حق گفتی 🥲💔❤️🩹
قربونت عزیزم این از قشنگی ذهن و روحته😍💖
لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمیکشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون میشکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر