هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمیکشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون میشکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر
یسری رویاپردازی ها مشخصا داد میزنه متعلق به چه رنج سن عقلی هست
هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
یسری رویاپردازی ها مشخصا داد میزنه متعلق به چه رنج سن عقلی هست
خب منم برای همین قضیه گفتم سنش مهم نیست
( اتفاقا سن مهمه برای عضویت ارتش و ... باید بالا ۱۶ و زیر ۲۶.)
برای همین قضیه هدف گذاری و... من گفتم سن مهم نیست چون حق نداریم آرزو های افراد رو بکشیم
لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمیکشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون میشکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر
یعنی نمیشه اخه تو ایران خلبان جنگنده شدن برای زن ها ممنوعه
مهاجر نمیتونه بره خلبان جنگنده بشه چون تعهد قلبی و خاکی نداره چون استخدام ارتش اون کشور قوانین خودش رو داره ، جنگنده ها هم گرون و خلباناش ادمای خاص با روحیه خاص
اینجا خلبان مسافربری شو اونوقت اگه بخوای بری با یه رزومه از تعداد ساعت پروازی میتونی تقاضا بدی به خطوط مسافربری کشورهای دیگه
خب منم برای همین قضیه گفتم سنش مهم نیست ( اتفاقا سن مهمه برای عضویت ارتش و ... باید بالا ۱۶ و زیر ۲۶ ...
اونی که ارزو میکشه من نیستم خودت میدونی کیه
ولی خب ارزوهای ماهم میتونست خنده دار نباشه
باید صادق باشیم که خلبان جنگنده شدن یه رویای بچگونه است
اونی که ارزو میکشه من نیستم خودت میدونی کیهولی خب ارزوهای ماهم میتونست خنده دار نباشهباید صادق باشیم ...
گرفتم حرفتو 😂👍..
میگم ولش کن چون آرزو بر جوانان عیب نیست
(میتونه خلبان هواپیما مسافربری بشه اما خلبان تو ایران ن 💔)
از دستم که ناراحت نشدیم چون منظوری نداشتم 😢💋❤️
اگه میخوای خلبان نظامی بشی فکر کنم توی ارتش امریکا بتونی اونم شرایط خیلی مشکلی داره برای خودشون تا به شما که مهاجر محسوب میشی باید در حد یه نخبه ظاهر بشی
آسمان تیر قضا صیاد است این عمل از فلک کج رو کج رفتار است بخت یاری نکند من چه کنم غیر فغان روز و شب کارمن از گردش او فریاد است آسمان تخته و انجم بودش مهره نرد کعبتینش مه و خورشید فلک نراد است با چنین تخته و این مهره و این کهنه حریف چشم بردن بودت،عقل تو بی بنیاد است اصل در آمد کار است نه دانستن کار تاس اگر نیک نشیند همه کس نراد است