2777
2789
عنوان

سه روز پیش فهمیدم باردارم 🥲🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 65 پست

علائم بارداری چی بود 

از کی شروع شد 

میشه بگی عزیزم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
ممونم عزیزم مرسی فقط کدوم ماهی ها حاوی جیون و اینکه عسل هم جزو ممنوعاته؟

دقیق نمیدونم اما میدونم سالمون مجاز

عسل هم مقدار کم در حد روزی یک قاشق غذاخوری مشکلی نداره 

کافیین هم روزی یک فنجان مجاز

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم بارداری چی بود از کی شروع شد میشه بگی عزیزم

نفس تنگی تکرر ادار بوی روغن و اینام بدم میومد ولی الان عادی شده درد زیر شکم که تا الانم هست  از یه دو هفته بعدش فکر کنم 

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.
نفس تنگی تکرر ادار بوی روغن و اینام بدم میومد ولی الان عادی شده درد زیر شکم که تا الانم هست از یه د ...

ممنون عزیزم 💚🍀

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
باورمیکنی من اوایل جاموجلوی دسشویی پهن کرده بودم ک شباکسی روبیدارنکنم ببرم دسشویی.خیلی سخته خیلی عذا ...

من دسشوییمون تو حیاطه ینی حکم شکنجه رو داره برام ینی تا اخر بارداری همینجوری میمونیم؟

برایچی نگی. بری یه جا مثلا یه عالمه زعفرون بهت بدن بخوری نتونی چیزی بگی ،خب اطرافیان که دشمن آدم نیس ...

بااین گرونی زعفرون کی میاد یجا بده به ادم؟ 

دیگ خودش میدونه چی بخوره چی نخوره 

چند روز پیش ی تاپیک بود دختره گفت خالم دخترش حامله نمیشده فهمیده حاملم نشست جولوم دوساعت زل زد به شکمم گاهی هم اشک میریخت بعد ۳ روز بچش سقط شده بود بنطرم هیچی از چشم زخم بدتر نیست

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من دسشوییمون تو حیاطه ینی حکم شکنجه رو داره برام ینی تا اخر بارداری همینجوری میمونیم؟

ماهای اخربدترهم میشه باهرتکون بچه یه لگدبه مثانت میخوره وفورابایدخالی کنی عزیزم

وای چ بد و سخت نمیشه برات جولو در خونه یکی درست کنه؟ چون ماه های اخر خیلی بیشتر اذیت میشی منکه رو ایرانی نمیتونستم بشینم ماه اخر

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بااین گرونی زعفرون کی میاد یجا بده به ادم؟ دیگ خودش میدونه چی بخوره چی نخوره چند روز پیش ی تاپیک بود ...

بله منم شدیدا به چشم زخم اعتقاد دارم و حتی خیلی چیزارو نمیام تو همین سایتی کسی هم نمیشناستم بگم چون بارها امتحان کردم 

وای چ بد و سخت نمیشه برات جولو در خونه یکی درست کنه؟ چون ماه های اخر خیلی بیشتر اذیت میشی منکه رو ای ...

نه مستاجریم شاید خونه رو تا یکی دوماه دیگه عوض کنیم 

بله منم شدیدا به چشم زخم اعتقاد دارم و حتی خیلی چیزارو نمیام تو همین سایتی کسی هم نمیشناستم بگم چون ...

من خودم زخم خوردم 

شوهرمن مهندس بدنساز سالم در حدی ک  غذای بیرون نمیخورد میگفت ضرر داره ی عمه دارم بشدت بد چشم و حسود اومد خونمون همون موقع شوهرم از باشگاه اومد اقا این چشمش خورد به شوهرم قرررمز شد اه کشید گبت چ بازوهای بزرگی داره چقدر سالم و خوشتیپ شانس اوردی شوهرای مردم معتاد 

باورت میشه اون اخرین جلسه باشگاه شوهرم بود به هیچ عنوات نمیتونست ورزش کنه حالش بد میشد حتی ساک میبست میرفت اونجا برمیگشت🙄😐

دوماه بعدم فهمیدم معتاد شده و ماه بعدش سیگاری! قهر کردم رفتم خونه پدرم انقدر جوش زدم میگرن عصبی گرفتم موادرو کنار گزاشت اما سیگارو هنوز نتونسته کامل ترک کنه😭

من بچشم خودم دیدم 

اگ واقعا زندگیت و بچت برات مهمه به کسی نگو این دوره بیشتریها باردار نمیشن حسرت میکشن