2777
2789
عنوان

سه روز پیش فهمیدم باردارم 🥲🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 65 پست
جان من برام دعا کن زود حامله شم حوصله اقدام و انتظار ودارو فلان ندارم ۳ ماهه اقدام کردم اعصابم نمیکش ...

ایشالا که توام زود مامان شی منم حوصله اون چیزا رو نداشتم دوستم ۳ ساله تو اقدامه ب اون نگاه کردم بیخال گفتم اگه شد شد نشدم اصن نمیخام

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه ؟من خودم الان حدود دوماه باردارم بخدا از بس دسشویی میرم کم کلافه شدم آینده شاید رفتم تو دستشویی ...

اره اگه نخورین اب دوربچهکم میشه وخیلی خطرناکه.ازصب تاظهربخوربعدازظهرنخور.منم باردارم مثل شمام قسم خوروم تازایمان کردم هیچوقت دیگه نرم دسشویی

ایشالا که توام زود مامان شی منم حوصله اون چیزا رو نداشتم دوستم ۳ ساله تو اقدامه ب اون نگاه کردم بیخا ...

بعد چن ماه اقدام شدی؟

منم هردفعه نزدیک پریودم فکرم درگیره همش تهوع میگیرم قبل پریود جدیدا

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خوبه ؟من خودم الان حدود دوماه باردارم بخدا از بس دسشویی میرم کم کلافه شدم آینده شاید رفتم تو دستشویی ...

منم ۷ هفتمه بشدت تکرر ادرار دارم و شبا دو سه بار میرم دسشویی از همون دو ۳ هفته پیش اینجوری بودم دلیلشو نمیدونستم تنگی نفسم دارم شبا انگار خفه میشم

مبارک باشه😍🥰

تشکیل‌ قلب‌ نی نی جان:
رب انار
فالوده سیب (سیب رنده شده+عسل+عرق بیدمشک یا بهارنارنج)
رب به و سیب
دمنوش بادرنجبویه
دمنوش عناب
مغزیجات

ممنوعات بارداری
گیاهان قاعدہ اور مثل آویشن، دارچین، زعفران، گلپر، رازیانه، عسل، زرشک و ماهی های حاوی جیوه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بعد چن ماه اقدام شدی؟منم هردفعه نزدیک پریودم فکرم درگیره همش تهوع میگیرم قبل پریود جدیدا

تازه دوماهه ازدواج کردم 🥲 یه ۱۶ روز بعد از عروسیم پریود شدم و بعد اون دیگه جلوگیری نکردم فکر نمیکردم باردارشم اخه شوهرم ۳ تا برادر داره دوتا بزرگا ۱۰ ۱۲ ساله بچه دارنمیشن یکیشون بچه داره بعد هم میترسیدم مث اونا نشع که نتونیم بچه دار شیم ازامایش و ایناشون قبل ازدواج درست بود ولی نشدن دیگه گفتم همین یکماه و جلوگیری نمیکنم هرچی شد از ماه بعدی جلوگیری میکنم تصورشم نمیکردم باردارشم

مبارک باشه😍🥰تشکیل‌ قلب‌ نی نی جان:رب انار فالوده سیب (سیب رنده شده+عسل+عرق بیدمشک یا بهارنارنج)رب ...

ممونم عزیزم مرسی فقط کدوم ماهی ها حاوی جیون و اینکه عسل هم جزو ممنوعاته؟

تازه دوماهه ازدواج کردم 🥲 یه ۱۶ روز بعد از عروسیم پریود شدم و بعد اون دیگه جلوگیری نکردم فکر نمیکرد ...

چجاالب خوب کاری کردی .. اصلا ناراحت نباش الان بارداری سخت شده مخصوصا باشرایط برادر شوهرات ک گفتی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اره اگه نخورین اب دوربچهکم میشه وخیلی خطرناکه.ازصب تاظهربخوربعدازظهرنخور.منم باردارم مثل شمام قسم خو ...

منکه کلافه شدم باید برم دسشویی چادر بزنم یا شبا مخصوصا همونجا جامو بندازم

چجاالب خوب کاری کردی .. اصلا ناراحت نباش الان بارداری سخت شده مخصوصا باشرایط برادر شوهرات ک گفتی

اره اول یکم ناراحت شدم چون خیلی خیلی زود بود ولی بعد ب اونا و به دوستم نگاه کردم که بعد ۳ سال هنوز این دکتر ب اون دکتره خداروشکر کردم

منکه کلافه شدم باید برم دسشویی چادر بزنم یا شبا مخصوصا همونجا جامو بندازم

باورمیکنی من اوایل جاموجلوی دسشویی پهن کرده بودم ک شباکسی روبیدارنکنم ببرم دسشویی.خیلی سخته خیلی عذاب اوره

اره اول یکم ناراحت شدم چون خیلی خیلی زود بود ولی بعد ب اونا و به دوستم نگاه کردم که بعد ۳ سال هنوز ا ...

اره واقعا