یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اونوقت خدایی نکرده شوهرم تو پیری فوت کرد با یک هشتم اموالش کجا خونه بخرم مهریه فقط برای زمان طلاق نی ...
گفتم که تنصیف بنویس
معنیشو میدونی دیگه
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻
بله میدونم چیه تو زندگیه مشترک هرچی دراورد نصف نصف ارزش نداره
شما ببخشید 😂😂اگه تو خونه پدرت تو پر قویی
بشین
پسر مردمو بدبخت نکن
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻
پسر مردم بااینکه مهریم زیاد باشه مشکلی نداره بعد تو اومدی زر میزنی؟ من سوالم درمورد حق الثبت مهریه ب ...
چقدر خانواده ات بد تربیتت کردن
متاسفم.
شما امیدوارم تا فهمو شعور یاد نگرفتی ازدواج نکنی
وگرنه یه بچه عین خودت کج فهم تحویل جامعه میدی
البته انگار خیلی گدایی که پسر مردمو قلک در نظر گرفتی