2777
2789
عنوان

دستشویی فرنگی چ مدلی بگیرم خوبه

46 بازدید | 10 پست

چ مارکی

چ سایزی

چ ویژگی

برای داخل حمام 

لطفا راهنمایی کنین

شنبه عمل دارم و باید سریع تهیه کنم

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکلش چیه؟مارک روش ننوشته ؟ میتونی نگا کنی؟

نگاه میکنم بهت میگم فلاش تانکش خیلی بده دکمشو میزنم تا دوساعت بعدش صدا آب میده و درش هم از این آرامبندا نیست خیلی بده

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
نگاه میکنم بهت میگم فلاش تانکش خیلی بده دکمشو میزنم تا دوساعت بعدش صدا آب میده و درش هم از این آرامب ...

اها باشه عزیزم ممنون میشم

شنبه سرکلاژ میشم باید فرنگی حتما تهیه کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه عزیزمم ممنون

گلم من نگاه کردم مارکش نیست احتمالا تو این چندساله تو شستشو مارکش کنده شده مال ما رو ساختمون بود وقتی خریدیم خود سازنده گذاشته بود جنس خوب نزاشته متاسفانه

گلم من نگاه کردم مارکش نیست احتمالا تو این چندساله تو شستشو مارکش کنده شده مال ما رو ساختمون بود وقت ...

اها باشه مرسی عزیزم

دگ منم یه چی باید بگیرم دگ

خودم حساسم رو خرید متاسفانه خودم نمیتونم برم ببینم استراحتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها باشه مرسی عزیزمدگ منم یه چی باید بگیرم دگخودم حساسم رو خرید متاسفانه خودم نمیتونم برم ببینم استر ...

بپرسید خود فروشنده راهنمایی میکنه برند معروف و شناخته شده بگیرید حتما خوب در می آد