2777
2789
عنوان

بیاین شوهرم چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 63 پست
طاق بگیر نگو شرایط ندارم خودت مهیا کن شرایطو شده ببخشید زیر سنگ بخوابی با این زندگی نکن

بچه رو چیکاکنیم؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه آگاهی بحث در مورد مشکل ندارید ! 

سواد بحث و گفتگو ندارید 

نتیجه اش میشه حرفای زشت ! 

شما با حرفی که زدی در اصل خودت و شأن و شخصیتت رو آوردی پایین ! 

در مقابل شما همسرتون هم واکنش بد تری نشون داده! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

با مردا نمیشه در افتاد اینو ۱۵سال پیش دوستم بهم گفت و من میگفتم نه بابا اشتباه میکنی و الان با ۱۲سال زندگی مشترک میگم با مردا نمیشه در افتاد من خودم تصمیم بر سکوت گرفتم از احساساتم یا خواسته هام یا حتی شوخی بهش حرفی بزنم سریع جبهه میگیره دیگه حرفی نمیزنم سکوووت و تمام حرف هامو با خواهر و مادرم میزنم که یوقت خدایی نکرده خطا نرم

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

طاق بگیر نگو شرایط ندارم خودت مهیا کن شرایطو شده ببخشید زیر سنگ بخوابی با این زندگی نکن

توردخدا بگو چجوری دوتا بچه کوچک دارم نمیده بهم ی پدر مادر پیر دارم با ی خونه داغون حاشیه شهر ی روز اضافه بمونم خونشون فش میدن اونا بدتر از این چجور طلاق بگیرم یکی راهنماییم کنه بخدا خستم از این زندگی

سلام شما هم تو این شرتیطی

اوهوم دعوا تیکه پروندن اعصاب همونداشتن دیگه حالم ازش بهم میخوره 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مدل حرف زدن همسرتون خیلیییی زشت بوده چرا بهش اجازه دادی اینقدر جلو بیاد آخه؟ در مورد خانواده ت کلا ه ...

اینا خوبه حالا 

ب پدر مادرم ب خاهرم ب جد و آبادم فش میده چی بگم جواب بدم حمله میکنه سمتم در حد مرگ کتکم میزنه بچه هام اینارو میبینن گریه میکنن هیچکس ندارم منو نجات بده هیچکس

متاسفانه آگاهی بحث در مورد مشکل ندارید ! سواد بحث و گفتگو ندارید نتیجه اش میشه حرفای زشت ! شما با حر ...

شما که آقا هستید میشه یه سوال ازتون بپرسم؟من همسرم یه چیزایی گاهی بهم میگه که من اگر همون رفتارو باهاش داشته باشم بدترین دعوا شکل میگیره وقتی بهش میگه خب توهم اینجوری گفتی مگه من دعوا کردم یه مثال های مزخرفی میزگه که نه اون فرق داشت مثلن میگه من اونجوری وایستادمو تین حرفو زدم پس اشکال نداره اما تو اینجوری وایستادی و گفتی!ببین کلن با خودش مثل خودش برخورد کنی قیامت میشه من خیلی وقتا چیزی نمیگم بخاطر ترس از دعوا اما گاهی یدفعه میگم یعنی یادم میره باهاش نباید دردو دل کرد شوخی کرد و حرف زد بنظرتون چرا

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟