2777
2789
عنوان

تهمت خیانت و جدایی

109 بازدید | 12 پست

بهم تهمت خیانت زد و جدا شدیم، بهم گفت میرم زندگیمو از نو می‌سازم یه جوری که حسرت بخوری، حال دلم خیلی بده، نمیدونم چجوری خودمو آروم کنم

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا چه تهمتی غلط کرده

یکی توی محل کار ازم خوشش اومده بود بهم زنگ زده بود اینم گفت که تقصیر تو بوده میخواستی بری با اون و من سر رسیدم و...

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
چقد با هم بودین؟ بیا درد و دل کنیم منم حالم بده

باشه

بمیر برا کسی ک برات بمیره

نمیمیرم اما داغونم که انقدر راحت گذشت و تهمت زد و پشت سرم اینارو گفت

توهم غرور داشته باش و بخاطرهمین بیخیالش شو

نه اصلا خواهش نکردم و اثبات نکردم اما پیش خودم دارم نابود میشم

زمان همه چیودرست میکنه

دلم خونه، یجوری با غرور میگفت برو با همونا منم زندگیمو درست میکنم تا حسرت بخوری، انگار وقتی منو دوست داشت کاری میکرد

دلم خونه، یجوری با غرور میگفت برو با همونا منم زندگیمو درست میکنم تا حسرت بخوری، انگار وقتی منو دوست ...

با پا پیش گرفته که با دست پس نیوفته 

انگار فقط منتظر یه بهانه ای بوده