2777
2789
عنوان

شک به شوهرم داره دیوانم میکنه چطور مطمئن بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 109 پست

شما میگی هربار رفته سراغ خانومه بهش جواب رد داده .دیگه دلیلی نداره شک داشته باشی.اون لباسو هم ازش واضح و رک بپرس چیه داستانش .همین

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما میگی هربار رفته سراغ خانومه بهش جواب رد داده .دیگه دلیلی نداره شک داشته باشی.اون لباسو هم ازش وا ...

شرایط فرق میکنه تو اداره هم دیگه رو میبینن بعد شوهر من ادم موفقی شده تو اجتماع زنها ولش نمیکنن

با مادرشوهرم قهره اگه بگم فحش بارونم میکنه میگه ابرو پسرم رو نبر

پس مجبوری مدرک جور کنی

بعدم اگ شاغلی ک هیچ اگ نیسی باید بشی چون فک نکنم با این آدم آینده ای داشته باشی...

ستیا جون تو چطوری اوضاع رو ب راهه؟

سلام عزیزم خب اگه بخوام بگم عالی که دروغ گفتم ولی پذیرفتم این مشکل رو 

راه حل های مختلف رو بررسی کردم اما خوشبختانه سعی کردم و تقریبا موفق شدم که به روح و روانم لطمه نزنم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

شرایط فرق میکنه تو اداره هم دیگه رو میبینن بعد شوهر من ادم موفقی شده تو اجتماع زنها ولش نمیکنن

باید تلاش کنی خودتو به سوهرت نزدیک کنی.اگر تاالانم خیانت میکرده بعد از این ب روش نیار .تامیتونی ب خودت و زندگبت برس شاد باش هدف داشته باش عزت نفس داشته باش بکشونش سمت خودت

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
یا پیغمبر الهی بمیرم برات 😔ببین اگه شرایطشو داری جداشو با چیزایی که گفتی صد در صد تو نخ زنه هستش چق ...

آره چشمش دنبالشه به خدا من خیلی از اون زن بهترم خیلیییی

باید تلاش کنی خودتو به سوهرت نزدیک کنی.اگر تاالانم خیانت میکرده بعد از این ب روش نیار .تامیتونی ب خو ...

شاغلم زن مستقلی هستم از صبح تا شب سر کارم خودم درآمد دارم با دوستهام بیرون میروم ولی این شک داره منو دیونه میکنه 

سلام عزیزم خب اگه بخوام بگم عالی که دروغ گفتم ولی پذیرفتم این مشکل رو راه حل های مختلف رو بررسی کردم ...

خوشحالم برات امیدوارم زندگی برات راحتتر بشه❤️❤️❤️

💞تو نیمی از من نیستی تمام منی💕