2777
2789
عنوان

شک به شوهرم داره دیوانم میکنه چطور مطمئن بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 109 پست
پس مجبوری مدرک جور کنیبعدم اگ شاغلی ک هیچ اگ نیسی باید بشی چون فک نکنم با این آدم آینده ای داشته باش ...

شاغلم و ترفیع گرفتم حقوقم بالا هست از نظر مالی احتیاجی ندارم بش فقط یه پسر ۴ ساله دارم و طلاق تو فامیلمون ننگ هست راستش دوستش هم دارم 

شاغلم زن مستقلی هستم از صبح تا شب سر کارم خودم درآمد دارم با دوستهام بیرون میروم ولی این شک داره منو ...

اگه بخوای میتونی مچشو بگیری مردا مث بچه ان خودشونو لو میدن خودتو بزن ب خنگی بزا فک کنه هیچی نفهمیدی بعد مدرک جمع کن زنا باهوشن

💞تو نیمی از من نیستی تمام منی💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعاً راس میگی خاک بر سرش به اجبار برای طرف زن گرفته یدونه زن و بچه رو علاف کرده آخه بگو تویی که می ...

شوهر منم همینطوری بود دلش با یکی دیگه بود مادرش دم مرگش بود راضیش کرد منو بگیره باورت میشه چهارسال اول ازدواجمون قشنگ با اون بود و تا اون ازدواج کرد و بعد ولش کرد؟ 

خوشحالم برات امیدوارم زندگی برات راحتتر بشه❤️❤️❤️

فدای تو عزیزم 

خوشحالم که این درد رو تجربه کردم انگار چشام رو خیلی چیزا باز شد ولی دردش تا همیشه یادم می مونه امیدوارم کسی تجربش نکنه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

شاغلم و ترفیع گرفتم حقوقم بالا هست از نظر مالی احتیاجی ندارم بش فقط یه پسر ۴ ساله دارم و طلاق تو فام ...

دوستش نداشته باش

خداروشکر مشکل مالی نداری

ب فکر حرف مردم هم نباش با آدم خیانتکار نمیشه زندگی کرد...

شوهر منم همینطوری بود دلش با یکی دیگه بود مادرش دم مرگش بود راضیش کرد منو بگیره باورت میشه چهارسال ا ...

خوبه شوهر تو ولش کرده شوهر احمق من هنوز درگیرش هست خیلی در عذابم که چی کم دارم از اون زن

شاغلم و ترفیع گرفتم حقوقم بالا هست از نظر مالی احتیاجی ندارم بش فقط یه پسر ۴ ساله دارم و طلاق تو فام ...

جمله تخرت واقعا جالب نبود و دور از ذهن

این ادمو چجوری میشه دوست داشت؟

والا منم توشرایط شما بودم دیگه دوس داشتنی باقی نمیمونه 

خیلی لطف کنید باهم بتونید بقیش رو با صلح و ارامش و احترام سر کنیدبخاطر بچه و زنذگی  دیگه ولی دوست داشتن در کار نیست 

فدای تو عزیزم خوشحالم که این درد رو تجربه کردم انگار چشام رو خیلی چیزا باز شد ولی دردش تا همیشه یادم ...

میفهمم منم تجربه کردم جای زخمش همیشه میمونه ولی خب تجربس دیگه و زندگیه چه میشه کرد 

دوستش نداشته باشخداروشکر مشکل مالی نداریب فکر حرف مردم هم نباش با آدم خیانتکار نمیشه زندگی کرد...

مشکل من این هست که ثابت نشده بهم ای شک کشته منو و زندگیمو خرآب کرده

خوبه شوهر تو ولش کرده شوهر احمق من هنوز درگیرش هست خیلی در عذابم که چی کم دارم از اون زن

چیزی کم نداری ب خدا اصلا اینجوری فکرنکن  شوهرت کم داره ک هنو تو گذشتش گیر کرده

تو کم نداری بخدا اینو بپذیر 

شوهرت اویزونه

زنی که شوهر من میخواستش ۱۲۰ کیلو بود خودش هزینه عملشو داد اسلیو کرد 😂

پس به قیافه نیست 

به میزان حماقته همسره

جمله تخرت واقعا جالب نبود و دور از ذهناین ادمو چجوری میشه دوست داشت؟والا منم توشرایط شما بودم دیگه د ...

ببین شوهر من آدم موفقیه تو جامعه همه فامیل و آشنا حسرت زندگیمو میخورن صد سال دیگه هم انطور مردی نصیبم نمیشه