2777
2789

اگر رون میگیری که هیچ اگر هم مرغ کامل بستکی داره مرغ رو چند تکه کنی ،اگر هشت تکه می کنی میشه بیست و چهار تا ،دور چین سیب زمینی ،خوبه ،سالاد هم که دو نوع داری البته منظورتون چه سالادی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط رون بخر کسی سینه دوست نداره زیاد مجلسی تره‌م هست به تعداد بخر

واااا. ما برعکسیم کلا. کسی دوس نداشته باشه گشنه بمونه؟ از هر دو بپزه خوبه خوب

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
فقط رون بخر کسی سینه دوست نداره زیاد مجلسی تره‌م هست به تعداد بخر

کسی سینه دوست نداره؟؟؟؟  

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
چون همه ران دوست ندارنبعضی ها سینه مرغ میخورنبخاطر اون دیگه هر کی خودش برداره

نه بابا پرس تو مهمونی خونه جالب نیست دیس بکشید هم شیک تر هم بهتر

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
😭من رون دوست ندارمتوروخدا تو مهمونیا یه تیکه سینه هم درنظر بگیرید😂😂😂البته محض شوخی گفتم

😃😃😃😃😃😃😃

ای جان 

رون کامل اون بالاش شبیه سینه است

منم سینه مرغ رو دوست دارم 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

هر مرغ هشت تیکه میشه 

شما برا هر نفر ی تیکه در نظر بگیر ی مرغ هم اضافه بپزید برا کم و زیادش

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

😃😃😃😃😃😃😃ای جان رون کامل اون بالاش شبیه سینه استمنم سینه مرغ رو دوست دارم

بازم نرم ولی

هیچی سینه مرغ نمیشه خدایی😁😁

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خونه خودش دلخواهش رو انجام بده بهتره

وااااا. نمیشه که مهمون دعوت کنی اونا نخورن بگی تو خونش هر چی دوس داره بخوره. پختن هم رون و هم سینه اینقد سخته؟ یا اگکه کسی مهمونی دوس نداره بده تکلیفش جداست. به نظر من که بی احترامیه مخصوصا بدونی مهمونات نمیخورن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شای کسی ران دوس نداشته باشه خوب. تکلیفش چی میشه؟

منم میخواستم همینو بگم ما فقط دخترم ران خوره من و همسرم سینه میخورم حالا شوهرم پیش میاد گاهی ران بخوره ولی من اصلا خب باید اینم در نظر بگیری که شاید۲نفر توی مهمونیت ران خور نباشن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔