2777
2789

امشب سرما می زنه و گلدون هاتون خراب می کنید همه رو بیارید داخل 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شب های قبل سرما نبود؟؟؟؟نهایت مشما دورش بکشی کافیهگل دیگه تو طبیعت جاش نه تو خونه

بسم الله

بنده خدا اومد خوبی کنه

منتظر حمله اید همش تا عقده هاتونو خالی کنید

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
بسم اللهبنده خدا اومد خوبی کنهمنتظر حمله اید همش تا عقده هاتونو خالی کنید

اولا مودب باش

عقده اگر شما داری من ندارم

دوم جواب سوال من بده تازه پاییز شروع شده هوا سرده تا حالا سرد نبود گل ها خراب نمی‌شدن

سوم چرا جواب منطقی یا سوال میکنیم میکنبم میشیم عقده ای بگیم وای یادمون نبود مرسی ک‌گفتی بوس بوس 

اولا مودب باشعقده اگر شما داری من ندارمدوم جواب سوال من بده تازه پاییز شروع شده هوا سرده تا حالا سرد ...

الان فهمیدم واااقعااا عقده دعوا داری

من خوابم میاد خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه

در ضمن اسی با من بود ب شما چه؟!؟

بوس بوس

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
شب های قبل سرما نبود؟؟؟؟نهایت مشما دورش بکشی کافیهگل دیگه تو طبیعت جاش نه تو خونه

این چند شب دمای هوا می ره زیر صفر درجه و برگ گلدون هاتون حالت یخ زده پیدا می کنه و خراب می شه 

الان فهمیدم واااقعااا عقده دعوا داریمن خوابم میاد خدا روزیتو جای دیگه حواله کنهدر ضمن اسی با من بود ...

شما هم عقده فصولی

عقده دخالت تو کار بقیه

من با اسی بود

تاپیک برای تو بود یا جواب حرف تو زدم

شما ک نمیتونی جواب ساده سوال من بدی پس الکی عقده عقده ننویس

شما هم عقده فصولیعقده دخالت تو کار بقیهمن با اسی بودتاپیک برای تو بود یا جواب حرف تو زدمشما ک نمیتون ...

😐😂عزیزم نیاز به این همه خشونت نیستا بیخیال صلوات بفرستید 

این چند شب دمای هوا می ره زیر صفر درجه و برگ گلدون هاتون حالت یخ زده پیدا می کنه و خراب می شه

عزیزم نمیدونم کدوم شهری اما باید زودتر میگفتی 

مشهد مثلا خیلی وقت پیش دما رفته زیر صفر

من گل گذاشتم بیرون گل رز خراب میشه ؟ اخه خونمون خیلی گرم

گل رز فکر نکنم خراب بشه کلا اون گلدون هایی که برگ هاش آب دارند ممکنه یخ بزنند و برگ هاش بیافته