2777
2789

چرا کسی نباید لباس سفید بپوشه؟؟؟ ایرادش کحاس؟ حالیم کنید

من عروسی خواهر شورم چند وقت  دیگه است

توی سرچ و نت و اینا چندتا لباس خوشگل دیدم که بدوزه خیاط برام یکیش که خیلی نازه سفیده میخوام اونو بدوزم. ایراد داره ینی؟؟؟؟😥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون هیچگونه منظوری میپرسم چرا نباید لباس سفید بپوشن؟ واقعا برام سواله

چون پرنسس دیگه شاینی نیست با وجود اونا  

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
نه عزیزم اتفاقا تو عروسی منم پوشیده بودن اصلااااا مشکلی نداشتم نه من نه شما و نه امثال شما نمیتونید ...

چقد بد ولی من می تونم ب قول اون کاربر حداقل تو فیلمم نباشن

خواهرش ازدواج کرده جدا شده دختر عموش اره

پس هردو مجردن،اگر نظرتو پرسیدن،بهشون بگو"از نظر من هیچ اشکالی نداره،دوست دارین زودتر آرزوهاتونو زندگی کنین دیگه!!!!!!!"از صدتا فحش بدتره

نه هر سفیدی بلکه کلا توی عروسی مناسبه لباسی بپوشیم که انقدر توی چشم نباشه که توجه بقیه بیشتر از عروس ...

به نظرم انقد سختش نکنیم عروسی برا شادیه نه اینکه دنبال کوچکترین بهونه باشیم برای بحث و دعوا 

چون پرنسس دیگه شاینی نیست با وجود اونا

وا خیلی فرق میکنه عروس با کسی که لباس سفید پوشیده.اینجوری باشه.تا بخوای اطرافیان را ادب کنی .وقتی واسه خودت نمیمونه.تا به خودت میای میبینی کلات پس معرکه است.نظر من اینه