2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میگه چرا بچه ات را نمیبری دکتر مشکل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 30 پست

به دل نگیری یه وقت

نگران شده و ترسیده💙💙💙

از محبت خیییلی زیاد نسبت به بچت اینو گفته

اگر دوستش نداشت راه رفتن یا نرفتنش اصلا مهم نبود براش

حالا بهش بگو ک دکتر بردی اینطوری گفته و به فکری و نگران نباشه

بچه ها با هم متفاوتن. مثلا دخترم ۱۱ ماهگی می دوید ولی پسرم ۱۵ ماهگی تازه اولین قدمو برداشت راه رفت. تو همین سایت چند بار شنیدم که بچشون نزدیکای دو سالگی راه افتاده. نگران نباش.برای اینکه خیالت راحت بشه ببر دکتر.  ولی نگران نباش مشکلی نداره. شاید به کمی کمک یا چند جلسه کاردرمانی نیاز داشته باشه که قشنگ بدون کمک راه بره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کارهای دیگش به موقع بود؟

خودت مادری درسته ک میگن مقایسه نکن ولی صدا در میاره مامان بابا میگه؟

هوشش ب نسبت سنش چجوره؟

اگه کلا تاخیر داره برو زیر نظر پزشک ولی اگه نه ی تاخیر کوتاه حرکتی راه میافته انشالله

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

بچه ها با هم متفاوت هستن ولی خواهرشوهرت حرف بدی نزده که ناراحت شدی چرا فکر می کنید اگه خواهر شوهر حرفی بزنه از بدجنسیه اونم نگران بچه برادرشه بدشو که نمی خواد گفته ببر دکتر که تحت نظر باشه چه ایرادی داره؟؟ اگر مشکلی نبود که خداروشکر خودت خیالت راحت میشه مشکلی خدای نکرده بود به موقع تشخیص می ده درمان میشه چرا ناراحتی 

ناراحت نشیا ولی باید تا الان میتونست مستقل بره

حتما ببرش ارتوپد

منم این مشکلو داشتم و تا ۱۹ ماهگیم هیچ کس پیگیری نکرد دررفتگی لگن دو طرفه داشتم

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
بنظر منم ببرش دکتر البته شاید هم میترسه چیزی ولی دکتر رو حتما ببر

دکتر چی ببرم؟ ارتوپد؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
ناراحت نشیا ولی باید تا الان میتونست مستقل برهحتما ببرش ارتوپدمنم این مشکلو داشتم و تا ۱۹ ماهگیم هیچ ...

عزیزم میشه توضیح بدی چجوری بودی؟ چهاردست و پا را خت میرفتی؟ عمل کردی؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
حرف ناراحت کننده ای نزدهشما هم واسه بچه‌ات بیشتر پیگیری کن . دکتر گفته ۱۸ ماه، خب الان ۱۸ ماه هست دی ...

حرف در حد چند کلمه، بازی خیلی میکنه 

باهوشه خیلی

ولی کلا کاراش یکم دیر بود مثلا دیر نشست دیر چهاردست و پا رفت

کارهای دیگش به موقع بود؟خودت مادری درسته ک میگن مقایسه نکن ولی صدا در میاره مامان بابا میگه؟هوشش ب ن ...

هوشش خیلی زیاده، ولی کارهای حرکتیش دیر بود مثلا دیر نشست دیر چهاردست و پا رفت

ولی خوب هوش ارتباطی و حرف و بازیش عالیه

حرف در حد چند کلمه، بازی خیلی میکنه باهوشه خیلیولی کلا کاراش یکم دیر بود مثلا دیر نشست دیر چهاردست و ...

از حرف بقیه ناراحت نشو

اونا هم خوبی بچه رو میخوان

حتما حتما همین ماه دوباره دکتر ببر.

واسه حرف زدنش هم بگو

البته که بعضی از بچه ها دیر کارهاشون رو شروع میکنن و مشکلی نیست.

ولی خب اینطوری خیال خودت و بقیه راحت میشه