2777
2789
عنوان

باپسری که تهدید میکنه باید چیکارکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 77 پست

این مسئله رو حتما قبل ازدواج حل کنید تا با خیال راحت وارد یه زندگی بشید 

با هرکدوم از پدر یا برادرتون راحت تر هستید مسئله رو درمیون بزارید 

مرگ (دور از جون) یبار شیون یکبار 

بعدش هم با پلیس فتا درمیون بزارید تا مسئله رو سریع حل کنن 

فوقش برادر و پدرتون یه دعوا میکنن باهاتون و یه مدت سروسنگین میشن! این خیلی بهتر از استرس و از هم پاشیدن یه زندگیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولن پلیس فتا دوما منی ک تجربه اینو دارم و الان میدونم چ حسی داری اما اگ مثل من نمیتونی ب پلیس و اینا بگی از همه جا بلاک کن حتی شمارتم عوض کنی ک بهتره اگرم قراره ازدواج کنی و کیست مناسبه هر چه سریع تر ازدواج کن و خیالت راحت کن اگر نه هم ک کلا با بی محلی خودش کنسل میشه 

اره داره آشناهستیم تویه شهریم حتی تهدید میکنه میاد درخونه مون شماره همه فامیلامو داره

با فامیل رل زدی؟؟؟؟؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
این مسئله رو حتما قبل ازدواج حل کنید تا با خیال راحت وارد یه زندگی بشید با هرکدوم از پدر یا برادرتون ...

دقیقا حرفاتون درسته خودمم به همین نتیجه رسیدم همش تو استرس و عذابم

با فامیل رل زدی؟؟؟؟؟

فامیل نیستیم پدرش با پدرم همکاره وتقریبا 10 سال باهم بودیم تواین مدت هم من باتمام خانواده اون آشنا شدم هم اون دیگه منم شماره خانواده اونو دارم 

پدر و برادرتون نمیدونن باش رابطه داشتین؟

میدونن ولی عکسایی که ازم داره مثلا چندتاش توخونه خودمون هست بابام بفهمه من پسر اوردم خونه ک منو میکشه ازاین جزییات و خیلی چیزای دیگه خبر ندارن ک بفهمه کار به جای بد کشیده میشه

بنظرم دزدیدن گوشی و این داستانا کش دادن ماجرا و بدتر کردن قضیه است، ممکنه بره پی تلافی، شکایت و شکایت کشی و بلاخره ماجرا رو میشه با ابروریزیه بیشتر و اینکه ممکنه جاهای دیگه عکس ها رو ذخیره داشته باشه مثلا پیام های ذخیره شده تلگرام و ... با بلاک کردنش و محل ندادنم بازم این استرس همیشه با شماست! ممکنه فقط تهدید توخاای باشه ولی با همین تهدیدا میتونه با روان شما بازی کنه! پس کلا قضیه رو حل کنید و راحت کنید خودتونو

توکل به خدا کن من قبل از ازدواجم با یه ادمی در رابطه بودم که ازم عکس زیاد داره و بعضیاشم زیاد لختی هستن ولی من نگفتمش میخوام ازدواج کنم و یک بارگی سیمکارتمو و تموم فضای مجازیمو حذف کردم هنوزم که هنوزه تنم میلرزه میگم خدا نکنه کسی بفهمه و ابروم بره ولی توکل کردم به خدا شما هم بسپار به خدا اون هم بهش بگو اگه اینکارو کنی به پلیس فتا خبر میدم پدرتو در بیارن

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیخاد جزئیات رو بگید، یه جور سانسور شده قضیه رو در میون بزارید که اگه از طریق پلیس اقدام کردید در جریان باشن و شوکه نشن، اصلا نگران نباشید پای پلیس بیاد وسط اون پسره فرصت اینو نداره بخاد جزئیات رو به خانوادتون بگه، سریع جمعش میکنن جوری که خودش پشیمون میشه