مبل و فرش و میز تیوی و در کل یه عالمه وسیله خونه باید عوض کنم که کهنه شدن بعلاوه گوشی باید بگیرم چون خرابه حالا سه تا قرعه گذاشتم 50 تومنی که میشه 150 برا بهمن ماه 50 تومنش دراومده میخوام اول مبل بگیرم مامانم میگه بده طلا بعد عید گرونتر شد بفروش مبل بخر نظر شما چیه
من یه عادتی کردم نمیدونم خوبه یا بد .چند وقته همش طلا میخرم تا میخوام بفکر یه وسیله خونه باشم میگم و ...
من برعکس شما حس میکنم همش دارم ولخرجی میکنم مثلا روز مادر رفتم یه ست لباس خریدم هفت میلیون با اینکه کلی لباس دارم اولش خیلی خوشحالم ذوق دارم بعدش میگم این چه کاری بود کردم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مبارکتون باشه .خوب همونطور که دوست دیگه ای گفتن خوبه که تعادل حفظ بشه من عمرم دلم نمیاد ۷ تومن بدم ب ...
منم اوایل اصلا لباس گرون نمیخریدم اصلا خودم خیاطم خیاطی میکنم ولی یه بار حساب کردم دیدم چندبار توسال میرم لباس میخرم ارزون تر میخرم ولی هم خیلی شیک نیست هم هزینش تو مجموع زیاد میشه الان سالی دو بار لباس میخرم ولی جنس شیک و عالی میخرم بعد سه سال الان کلی لباس خوب عالی تو کمدم دارم ولی خب امسال دیگه زیاده روی کردم راستی برای عیدم خریدم