2777
2789
عنوان

بنظرتون طلا بخرم یا مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 40 پست
من یه عادتی کردم نمیدونم خوبه یا بد .چند وقته همش طلا میخرم تا میخوام بفکر یه وسیله خونه باشم میگم و ...

من برعکس شما حس میکنم همش دارم ولخرجی میکنم مثلا روز مادر رفتم یه ست لباس خریدم هفت میلیون با اینکه کلی لباس دارم اولش خیلی خوشحالم ذوق دارم بعدش میگم این چه کاری بود کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بد عبد اون قدر گرون نمیشه طلا دیگه تا عید تا جایی ک بتونه میره بالا بد عید استوپ میکنه همون بده مبل

درسته اگه چند ماه قبل بود شاید اینکارو میکردم ولی الان بعد عید مبل گرون میشه ولی طلا نه 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
ببین دلت با کدومه ولی مامانت هم حرف درستی میزنه

آره مامان خیلی اقتصادی فکر میکنه ولی مبلامم داغونه بعد فقط مبل نیس فرش و میز کنسول و میز تی‌وی و اینام هست باید بدم وسیله خونه

من برعکس شما حس میکنم همش دارم ولخرجی میکنم مثلا روز مادر رفتم یه ست لباس خریدم هفت میلیون با اینکه ...

واااای 7 میلیون 😀نوش جونت بابا اگه وضع مالیتون خوبهحالشو ببر زندگی همین چیزاست

درسته اگه چند ماه قبل بود شاید اینکارو میکردم ولی الان بعد عید مبل گرون میشه ولی طلا نه

بله دقیقأ مبل هم حتمأ همین ماه بخر یا ماه بعد ی موقع شب عید نخری ما ی بار خریدیم هم گرون داد بهمون هم آشغال

من برعکس شما حس میکنم همش دارم ولخرجی میکنم مثلا روز مادر رفتم یه ست لباس خریدم هفت میلیون با اینکه ...

مبارکتون باشه .خوب همونطور که دوست دیگه ای گفتن خوبه که تعادل حفظ بشه من عمرم دلم نمیاد ۷ تومن بدم برای لباس .

لباس جشن شاید ولی این وضع مالی الانم نه .

بله دقیقأ مبل هم حتمأ همین ماه بخر یا ماه بعد ی موقع شب عید نخری ما ی بار خریدیم هم گرون داد بهمون ه ...

آره عزیزم باید برم ببینم قیمت بگیرم 

وقتی نیاز دارید وسایل خونتونو بخرید، با افزایش قیمت طلا و دلار بقیه چیزا هم به شدت افزایش قیمت میخورن 

حتی تو کوتاه مدت افزایش باقی چیزا بیشتر از طلاس

مبلمان واجبه واقعا 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
مبارکتون باشه .خوب همونطور که دوست دیگه ای گفتن خوبه که تعادل حفظ بشه من عمرم دلم نمیاد ۷ تومن بدم ب ...

منم اوایل اصلا لباس گرون نمیخریدم اصلا خودم خیاطم خیاطی میکنم ولی یه بار حساب کردم دیدم چندبار توسال میرم لباس می‌خرم ارزون تر می‌خرم ولی هم خیلی شیک نیست هم هزینش تو مجموع زیاد میشه الان سالی دو بار لباس می‌خرم ولی جنس شیک و عالی می‌خرم بعد سه سال الان کلی لباس خوب ‌عالی تو کمدم دارم ولی خب امسال دیگه زیاده روی کردم راستی برای عیدم خریدم 

منم اوایل اصلا لباس گرون نمیخریدم اصلا خودم خیاطم خیاطی میکنم ولی یه بار حساب کردم دیدم چندبار توسال ...

خیلی هم عالی مبارکتون باشه.بالاخره هرکس با توجه به شرایطش خرج میکنه.

منم خیاط نمیرم زیادم والا لباس نمیخرم در حد ۲ تومن کت یا شلوار ۱ تومن اما حقیقتا خیلی گرون نمیخرم.