"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
نه میشناسی داری میزنی زیرش جون هرکی دوست داری واقعیت رو بگو
ببخشید اگه ناراحت شدی یا اذیتت کردم🥲🙏🏼
منو باید با عهد بوق مقایسه کرد. چون نه ارایش میکنم نه عمل نه اصلا ب خودم میرسم هیچیییی
توهین به شما نشه ❤️❤️
من شما رو ندیدم ولی معمولا پسرایی که دنبال ناموس مردم میفتن و فقط دنبال لاس زدن و ....هستن به پیرزن ۸۰ ساله چروک هم میگن عجب خوشکلی ،...... حرف یه عوضی رو جدی نگیرید
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چه تاپیکایی پر بازدید میشنعقل ملت همینجا مشخص میشه متاسفانه
اره بخدا الکی هم میگن به به چه خوشگلی همه قشنگن اینجور تاپیک ها فقط دنبال اینن ازشون تعریف بشه ضعف دارن طفلکا
کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔