2777
2789
عنوان

عکس خودم 📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 356 پست
وایییی🥶🥶تبریز درسته😰😰😰😰منو کجا دیدی؟ کیم میشی؟😰😰

یکی که خیلی نزدیکم بهت😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
یکی که خیلی نزدیکم بهت😂😂

تو رو خدا 

بگو کی هستی؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو رو خدا بگو کی هستی؟

شوخی کردم 🥲.

ببخشید من واقعا نمیشناسمت چون بلوچم🥲

خدایی بگو تبریز درست بود🤥🤭

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
شوخی کردم 🥲.ببخشید من واقعا نمیشناسمت چون بلوچم🥲خدایی بگو تبریز درست بود🤥🤭

نه میشناسی داری میزنی زیرش 

جون هرکی دوست داری واقعیت رو بگو

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

نه میشناسی داری میزنی زیرش جون هرکی دوست داری واقعیت رو بگو

بخدااا شوخی کردم میخواستم اذیتت کنم واقعا واقعا واقعا من بلوچم بخداااا راست میگم🥲

نه میشناسی داری میزنی زیرش جون هرکی دوست داری واقعیت رو بگو

ببخشید اگه ناراحت شدی یا اذیتت کردم🥲🙏🏼

ببخشید اگه ناراحت شدی یا اذیتت کردم🥲🙏🏼

نه فدات بشم اشکالی نداره❤️

نه فدات بشم اشکالی نداره❤️

🙏🏼🌸❤

خانما به تاپیک آخرم سر بزنید 

با اجازه اسی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
منو باید با عهد بوق مقایسه کرد. چون نه ارایش میکنم نه عمل نه اصلا ب خودم میرسم هیچیییی

توهین به شما نشه ❤️❤️

من شما رو ندیدم ولی معمولا پسرایی که دنبال ناموس مردم میفتن و فقط دنبال لاس زدن و ....هستن به پیرزن ۸۰ ساله چروک هم میگن عجب خوشکلی ،...... حرف یه عوضی رو جدی نگیرید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چه تاپیکایی پر بازدید میشنعقل ملت همینجا مشخص میشه متاسفانه

اره بخدا الکی هم میگن به به چه خوشگلی همه قشنگن اینجور تاپیک ها فقط دنبال اینن ازشون تعریف بشه ضعف دارن طفلکا

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔