2777
2789
عنوان

ژل لب و گونه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 48 پست
ینی درکل ۴ سیسی برا گونت ژل زد با ترمیمش و یک سی سی برا لبت؟روی هم ۵ سیسی ژل زد ۶ تومن؟

بار اول ۳ سی سی گونه و چونه 

ببرای ترمیمم ۳سی سی 

نیم هم لب زدم

کلا شد شش تومن 

بینیمم یک سی سی زد یک میلیون ولی بینیم مشکلی نداره

به نظرت درست میشه اخه خوب زد اصلا مشخص نبود رفتم ترمیم الان این مدلی شدم

اره ورم می‌خوابه و اون نامتقارن بودن هم واسه همون ورمه 

نگران این نباش

ولی بیشتر حواست باشه‌ یکم پول بیشتر بده اما برو کلینیک معتبر. برای سلامتیت میگم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چکار کرددددییییی؟!!!!!وااااای این چه ریسکیه آخه میکنید؟!من خودم پرستارم،دانشگاه شهید بهشتی دوره دستی ...

من میخوام ای پی تی کیو بزنم که زودترم میره و اگر خوشم نیومد حداقل زود جذب میشه

هزینه هرسیسی چقدره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اره ورم می‌خوابه و اون نامتقارن بودن هم واسه همون ورمه نگران این نباشولی بیشتر حواست باشه‌ یکم پول ب ...

خدا کنه درست بشه دارم دیونه میشم 

اخه خواهرم رفت کلینیک راضی نبود اصلا تغییر نکرد 

بار اول ۳ سی سی گونه و چونه ببرای ترمیمم ۳سی سی نیم هم لب زدمکلا شد شش تومن بینیمم یک سی سی زد یک می ...

من کمترین قیمت ژلم یک سیسی ۲ تومنه. تازه پیشنهادم نمیکنم چون رقیقه و زود جذب میشه زود.

با اینکه اصله نه از این ۱۰ سی سی فله ایا. 

الان نگران نباش 

ورم از بین میره. نهایتا خیلی طول بکشه ۲ هفته

ولی بیشتر مراقب خودت باش عزیزم

وایی کاش پیج اون خانمه داشتم که با همین روش چ بلایی سرش اومد خوب اگ نمی تونید؛ برید پیش متخصص اصلا چرا میزنید ؟سربع برو پیش یه متخصص نشون بده تا احیانا اگ ژل خوب نیست و درست طزریق نکرده فیلر بزنه می‌دونی اون خانم که صورتش خراب شده بود می‌گفت حداقل کاش زود می‌رفتم مطب دیگه 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
بار اول ۳ سی سی گونه و چونه ببرای ترمیمم ۳سی سی نیم هم لب زدمکلا شد شش تومن بینیمم یک سی سی زد یک می ...

یا خدااااا

بینی رو هم پیش ارایشگر ژل زدی؟

این ارایشگرا چقد پررو شدن تو همه چی دخالت میکنن

بینی رو نمیترسی نکروز کنه؟ بینی خیلی حساسه و حتی جراحا میگن ژل نزنید اصلا به بینی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من میخوام ای پی تی کیو بزنم که زودترم میره و اگر خوشم نیومد حداقل زود جذب میشههزینه هرسیسی چقدره

برو داروخونه تک سی سیشو بخر ببر بده برات بزنن و دستمزد بده.

تک سی سی داروخونه ایش فک کنم ۱ و ۸۰۰ باشه.مطمئن نیستم 

برو داروخونه تک سی سیشو بخر ببر بده برات بزنن و دستمزد بده.تک سی سی داروخونه ایش فک کنم ۱ و ۸۰۰ باشه ...

ینی خودمون باید بخریم؟ 

بعد برا ترمیم که میریم دو هفته بعد همونو نگه میدارن ازش دوباره برا ترمیم میزنن؟

یا از نو یه فیلر دیگم میزنن؟

وایی کاش پیج اون خانمه داشتم که با همین روش چ بلایی سرش اومد خوب اگ نمی تونید؛ برید پیش متخصص اصلا چ ...

واااای نه منم استرسی نگران ش‌دم 

اخه این من کارش دیده بودم خیلیییی هم مشتری داره

چکار کرددددییییی؟!!!!!وااااای این چه ریسکیه آخه میکنید؟!من خودم پرستارم،دانشگاه شهید بهشتی دوره دستی ...

عزمزم میشه بگین چه برندی خوبه؟ چی بزنم که حداقل یکسال برام بمونه هم گونه هم لب؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚