2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیاد دارم ازش یا زیاد بروز پیدا نمیکنه؟نمی‌فهمم.

ببین انرژی زنانه باید پرورشش بدی قویش کنی برا بعضیا زیاده برا بعضیا کم مثلا چه کاری دوس داری اونو انجام بدی کارایی که دخترونگیتو فعال میکنه مثل رسیدن به پوست و مو ارایش کردن رقصیدن اینا افزایش میده انرژیو

ببین انرژی زنانه باید پرورشش بدی قویش کنی برا بعضیا زیاده برا بعضیا کم مثلا چه کاری دوس داری اونو ان ...

خب من انجامش میدم اتفاقا خیلیم کارای دخترونه و آرایش رو دوست دارم .هروقت دلم میگیره آرایش می کنم سر ذوق میام .

خب من انجامش میدم اتفاقا خیلیم کارای دخترونه و آرایش رو دوست دارم .هروقت دلم میگیره آرایش می کنم سر ...

خب همون که سر ذوق میای انرژیته خیلی خوبه کلا از کارای پسرونه دوری کن مثل فش دادن یا لباس پوشیدن مثل مردا کلا هرچی که برای یه دختر نیستو انجام نده

اسم شوهر آینده ام چی میشه؟اولش رو بگو .خودم رو یه نفر کراشم.شغلم چی میشه؟اون چیکاره است؟

نمیدونم اینو ولی حسی بگم یا م یا س

شغلت میخای مربوط باشه به درسی که میخونی؟

شغلش ازاده حس میکنم تو کار فروختن یه چیزایه دقیق نمیدونم