2777
2789
عنوان

چیکار میکنید با شوهرتون وقتی قهرین

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 65 پست

برو تو حموم 

وقتی شوهرت خونست

بعد حمام طول بده یکم بعدش آبو قطع کن یه مدت طولانی بمون اگه ببینه نیستی خودش میاد پیگیرت بشه

خودتو به بزن به موش مردگی بگو کمرم گرفته حالت تهوع دارم سرم گیج میره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣وای خدایی اگه جوابه برم بگیرم شاید آشتی کردیم🤣🤣🤣

نمیدونم امتحانش ضرری نداره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

۱۱سال هیچی خود بخود خنده امون میگیره نهایت نهایتش نصف روز بحرحال حرف پیش میاد مجبوریم باهم حرف بزنیم مثلا یچی میگه ومیره بیرون با عصبانیت منم جوابشو میدم یدفعه زنک میزن اینو بخرم یا نظرت اینکارو بکنم قهر واقعی نداریم دلخوری چرا 

من خیلی بد قهر میکنم تا ناز نکشه خوب نمیشم .ولی برات قرص آورد گریه میکردی بغلت میکرد تبدیل میشد به آ ...

همین دیگه مثل پرستارا قرص آورد گفت بخور با حرص پشتشو کرد بهم خوابید😑

همین دیگه مثل پرستارا قرص آورد گفت بخور با حرص پشتشو کرد بهم خوابید😑

استارتر همون برو قرص رو بگیر🤣بعد قشنگ ترگل ورگل کن و اماده بشین در سنگر

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂