2777
2789
عنوان

چیکار میکنید با شوهرتون وقتی قهرین

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 65 پست
ببخشید pms ام چی هست!؟ (خیال پردازی) ؟

یه سرچ میکردین خب

سندرم پیش از قائدگی

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
تو دوران دوستی کلا با زن و شوهری فرق دارهماهم اون دوران میومد از دلم در میاوردعقد کردیم تو دوران عقد ...

آخه دوستی طولانی بشه مثل زن و شوهر میشین دیگه

باید سعی کنیم رابطه رو مثل روز اول نگه داریم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بد و بیراه و داد و بیداد نمیکنم چیزی رو بگم نشه یا گریه میکنم یا قهر میکنم یا قانعش میکنمخدایی ول ...

حالا شما پاستوریزه ای .من به همه فحش میدم.فحش های بد نه.بد بیراه استاندارد.خلاصه همونجا خودمو خالی میکنم و تمام اصلا اهل قهر نیستم.خیلی بدم میاد از قهر .کسی هم باهام قهر کنه دیگه باهاش اشتی نمیکنم به راحتی.اینم از خصلتامه.

😂😂👌👌 البته خب من دیگه داد و بیداد هم نمیکنم ولی حتما ناراحتیمو میگم اونم یا میاد دلجویی یا حقو ب ...

اره هر کسی یه جوریه.البته بیشتر خصلت ها به خانواده بر میگرده.تو خانواده ما قهر وجود نداشت.

بله درسته . عذرخواهی میکنم چیزه دیگه فکر میکردم خاستم بعدش ازتون راهنمایی بگیرم

خواهش میکنم

بهتره بیشتر درمورد طبیعت بدن خانمها بدونین

تو زندگیتون‌ با پاتنر و همسر آینده خیلی جاها بدردتون میخوره

دوران pms تایمی هستش که خانمها از لحاظ فکری و روانی تحت فشارن، عصبی، ناراحت، زودرنجن‌ بدون دلیل

و فقط لازم دارن درک بشن، سوپرایز بشن و ...

توقع اینه ک مراقبشون باشین