2777
2789
عنوان

ششمین ماهیه که بیبی چک منفی دیدم

46 بازدید | 10 پست

دارم بدترین روزای عمرمو سپری میکنم انتظار اقدام.. وسواس فکری... خداااایاااااا حضرت ام النین حصرت ابوالفضل به دادم برسید

دیگه طاقتم طاق شده انتطار واژه زیباییست اما تا به کی

۴ ماه پیش سونو دادم تنبلی خفیف تخمدان داشتم

سلام

طب سنتی اگر نرفتید حتما برید.

چله زیارت عاشورا شهید نوید صفری هم بردارید ان شاالله جواب میگیرید

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم2سال اقدام و چشم انتظار و افسرده بودم 

یجا دیگه ول کردم و بیخیال شدم گفتم میشه بشه 

نمیشه هم نشه دیگه مهم نیست

سرگرم خودم شدم واقعا فراموش کردم 

ماه دوم باردلر شدم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

فقط بگم قندوشکرو حذف کن

3شیره 

کنجد

ارده

خرما

خیلی خوبه برا رفع تنبلی

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
ای جانم انشاله که زودتر دامنت سبز میشه منم سه سال تو اقدام بودم روزهای سیاهی داشتم با دوتا سقط بی دل ...

نه چه دکتری... 

من حوصله دوا دکتر ندارم 

چطور خدا آورده به دختر خالم که یه ماهه ازدواج کرده داده به منم بده که بیشتر از یه ساله ازدواجم

حالا همه چی میگن🥲 میگن دختر خالش تازه ازدواج کرده باردار شده این چی هنوز نیاورده 

نه چه دکتری... من حوصله دوا دکتر ندارم چطور خدا آورده به دختر خالم که یه ماهه ازدواج کرده داده به من ...

از تو حرکت از خدا برکت خیلیاااا برای بچه دار شدن تلاش میکنن 

عزیزم ایشالا به زودی بازدار شی

اول اینکه یه نذر شیر برای حضرت علی اصغرکن (خیلی مجربه)

بعدم اصلاااا استرس نداتشه باش و به بچه دار شدن فکرنکن سرتو باهرچی میتونی مشغول کن و حواستو پرت کن و ببخشید به قصد اقدام نباشه به قصد لذ.ت باشه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
نه چه دکتری... من حوصله دوا دکتر ندارم چطور خدا آورده به دختر خالم که یه ماهه ازدواج کرده داده به من ...

عزیز حوصله ندارم که نمیشه! اگه بچه میخوای خب تلاش کن گلم برودکتر شاید یه مشکل خیلی ساده باشه که به راحتی حل شه یه سونوگرافی و یه چکاپ کامل بده

اگه عفونت داری درمان کن ایشالا به زودی دامنت سبز شه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️