2777
2789
عنوان

خواستگارها

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 63 پست
حتما فقط شمایید ما خودمون خانوادگی دکتر هستیم

کسی ک دکتر باشه نمیاد تو نی نی سایت بپرسه اونم ن ملاک اخلاق فقط ویژگی های مادیشونو بگه ک اون پولداره اون خارجه شخصیت براش مهمه این قضاوتا  صرفا بر حسب سرمایه و پول فک نمیکنم از شخصیت ی خانم دکتر بر بیاد

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون داروسازی میخونه خارج از کشور می‌تونه پیشرفت کنه اگر میخواد مهاجرت کنه با گزینه ۳ ازدواج کنه بهتره

گزینه ۲ به نظرم خوبه چون گرایش ها نزدیک تره و بهتر همو درک میکنن

گزینه ۱ به نظرم نه چون شهر دیگس و مجبور نیست قبول کنه دور از خانواده شهر دیگه زندگی کنه وقتی خواستگار دیگه هم داره و دستش تو جیبشه اونم کرج خب اگر خودش تهران باشه کرج سخت تره زندگی کردن

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
ابنجا دروغ ک زیاااد میگنشخصیت درست حسابی هم هست ولی کمه😂😂😂

من اصلا با این تاپیک و تاپیک های مشابه کاری ندارم ولی یه چیزیم هست خدایی ۱. الان دیگه تقریبا همه درس خونده هستن و یه شغلی دارن ۲. کسی که خواستگار خوب و زیاد داره تاپیک میزنه اون بنده خدا که یه دونه معمولی داره با همون ازدواج می‌کنه دغدغه ای نداره بخواد براش تاپیک بزنه 😅 ۳. دخترای بهتر (از هر نظر) خواستگار کمتری دارن چون کسی جرات نمیکنه پا پیش بذاره (توهین به کسی نباشه🙏🏼)

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷