2777
2789

. خب دوتاقزص هس  که دوتاشو تجربه کردم  هردوش عالی بود یکی قرص آلفااسلیم ترکیباتش قهوه سبز زیره ... انرژیتوزیادمیکنه جوری که میخای تحرک داشته باشی وحالتیه که حتی تووضعیت استراحت کالری سوزی داره .توهر دوره که ۳۰ تادونه توش هس ۱۵ کیلو کم میکنی اشتها روصفر میکنه و تحرک رو زیاااد.

ی یرص دیگه فلوکستینه که به قرص بیخیالی معروفه به دکتر عمومی بگی یذره افسردگی گرفتم توفصل پاییز زمستون واینو برام بنویسین براتون تجویز میکنه .قرص سبکیه و هم چربی سوزه هم کاهش اشتها .اشتهارو درحدی کم میکنه که شما میل ب هیچیی نداری . هردوش جوابه منتها قرص آلفا زودتر ب نتیجه میرطونه ودرواقع قویتره 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 

خوابم پرید کلا

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕

. خب دوتاقزص هس که دوتاشو تجربه کردم هردوش عالی بود یکی قرص آلفااسلیم ترکیباتش قهوه سبز زیره ... ا ...

منم آلفا خوردم عالی بود 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم