2777
2789

من از خودم تعریف نمی کنم ولی از نظر که بگی از شوهرم و خانواده‌اش بالا ترم خواهر مادر شوهرم خیاطی می کنن مزدی‌ سوزن دوری می کنن شوهرم به من میگن بکن گفتم نمیتونم خیاطی کنم علاقه ای به خیاطی ندارم تو خونت هم بیام خیاطی نمی کنم من تلاشم رو می کنم برات بهترین زن باشم  خلاصه دعوا مون بالا گرفت که تو چرا خیاطی نمی کنی و فلانن‌.... چند روزه با من دعوا داره تا اینکه گفت تو از مادر خواهر من مگه بالا تری که اونا می کنن تو نمی کنی گفت تو خیلیییییی پاینی‌‌ تو خاک پای خواهر مادرمی 

گفت ک تو به درد من نخوری چیکارت کنم 

من از دیروزه جوابشو ندادم  اگه شما جای من بودین چی بار این موجود روانی می کردین 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
واسه درآمدش میگه؟

ارع

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خاک تو سر همچین مردی

بگو مرد باش خرج زندگیت رو‌ خودت در بیار

آدم خوبه واسه مردی کار کنه که قدر شناس و با وجدان باشه.

وگرنه کار خونه که کمکت نمیده هیچ،حقوقت رو هم میگیره ازت

این آدم ارزش نداره که به خاطرش دو جا کار کنی

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
تازه ازدواج کردی؟

چهار ساله عقدم

عقدین؟

اگه ادم شاغل میخواس از اول میرفت دنبالش

تازه نمیگه کار بیرون

میگه خیاطی 

این یعنی هم بشین خونه اشپزی و خونه داری و بچه داریتو بکن

هم کار کن و برام پول بیار حقوقتم بیار تو این خونه 

الانم ناراحته که چرا اجازه نمیدی سوارت شه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
عقدین؟اگه ادم شاغل میخواس از اول میرفت دنبالشتازه نمیگه کار بیرونمیگه خیاطی این یعنی هم بشین خونه اش ...

دقیقاا شما جای من بودین چی بارش می کردین

بگو مگه منو که اول دیدی خیاط بودم که ازم خیاطی میخوای؟از اول میرفتی دختر خیاط میگرفتی نه که منو بزور ...

اینقذر اعصابم خرابه

به نظرم به حرفاش اهمیت نده ... شاید از چیز دیگه ای ناراحت میخواد اینجوری خودش خالی کنه..اگرچه که کارش اشتباه...

شایدم شرایط زندگی خستش کرده تو عقد بودن و بلاتکلیف بودن خیلی سخته انشاالله شرایط جور بشه زودتر برید خونه خودتون..

هیچوقت سعی نکن یه دعوا رو کش بدی ..جرو بحث فقط اعصاب خودت خورد میکنه..اون که زود یادش میره ...اگه دوباره بحث پیش کشید با آرامش جوابش بده

به نظرم به حرفاش اهمیت نده ... شاید از چیز دیگه ای ناراحت میخواد اینجوری خودش خالی کنه..اگرچه که کار ...

دقیقااا همین کارو کردم ولی اون کینه ای هست 

و اینکه مادر و خواهرش پرش کردن