2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه های پای خواهر مادرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 16 پست
دقیقااا همین کارو کردم ولی اون کینه ای هست و اینکه مادر و خواهرش پرش کردن

زندگیت و بخاطر مادر خواهر شوهرت خراب نکن، اصلا به کاراشون اهمیت نده.. تو با محبتت همسرت جذب خودت کن.. همه مردا فکر میکنن خانوادشون فرشتن.. یکیش همسر خودم..طول میکشه تا بفهمن این فقط زنشون که براشون میمونه و واقعا خیر زندگی مشترکشونو میخوادبا دعوا قهر هم به جایی نمیرسی ..باید مردا خودشون به این نتیجه برسن که زمان میبره.. این بحث ها هم زودگذر نگران نباش.. 

زندگیت و بخاطر مادر خواهر شوهرت خراب نکن، اصلا به کاراشون اهمیت نده.. تو با محبتت همسرت جذب خودت کن. ...

من تموم تلاشمو کردم ولی اثر ندارد روش

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.