2777
2789
عنوان

منی که بعد لاغر شدن صورتم همه چیم از دست دادم زندگیم اعتماد به نفسمو

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 72 پست
یعنی چی 🥲 خوب من میگم اینجا لاغر فک میکنن تو رفتس منطورم اینه گونم تخت گونه ندارم ،شقیقه هام پر بود ...

بخدا همش ذهنیت خودته . یعنی از استاندارد عادی ام زیباتری 🥲

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

بخدا همش ذهنیت خودته . یعنی از استاندارد عادی ام زیباتری 🥲

بیا خصوصی عکسام بهت بفرستم واتساپ روبیکا تل میتونی بیای 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا این جا کسی به کسی بگه وای چقد لاغر شدی اون یکی کیف میکنه. یه جور تعریف کردنه😂

بستگی داره چطوری بگن 😅 یه وقت یکی با ذوق بهت میگه چه خوب شدی و لاغر شدی ولی اینا که به من میگفتن با یه حالت خیلی متعجب و ترحم میگفتن. مثلاً چای چیکار کردی با خودت وای صورتت چرا اینجوری شده

حتما یه لیست پیدا میکنم! سرچ هم بکنی پیدا می‌کنی اکثر شروع طاقچه داره

یسری دارم دو سه تاش خوندم ولی مغزم قبول نمیکنه میگه واقعیت اینی تو کمی کمی اینجوری مثل فلانی نیستی فک کنم تنها راه چاره اعتماد به نفسم رسیدگی به ظاهرمه اونم بدبختیم پول ندارم ،اخه اعتماد به نفسی که دارم مدام عین خوره داره خودمو درونم میخوره سرش داعون شدم بعصیا میبینی ندارن اما زندگی نرمالشون دارن من شدیدا حالم بخاطرش بده دلیلشم شوهرم حس میکنم همه بدبختیام از اینه زیبا نیستم انقدر که باید 

بستگی داره چطوری بگن 😅 یه وقت یکی با ذوق بهت میگه چه خوب شدی و لاغر شدی ولی اینا که به من میگفتن با ...

به منم 😞 ولی ب ا من با دلسوزی میگفتن که برگردم به حالت قبلم ولی نشد خدا کم بهم بدبختی نداد که چی میشد دوباره چاق شم بشم مثل قبلم 

یسری دارم دو سه تاش خوندم ولی مغزم قبول نمیکنه میگه واقعیت اینی تو کمی کمی اینجوری مثل فلانی نیستی ف ...

نه عزیزم شما خودکم‌بینی داری، منفعل و ترسو هم هستی که حتما به کودکیت برمیگرده! شوهر ما فکر میکنی صبح تا شب قربون دست و پای بلوریمون میره؟! نخیر! ولی ما به چپمونه! عرضه داشت بهتر گیرش میومد

نه عزیزم شما خودکم‌بینی داری، منفعل و ترسو هم هستی که حتما به کودکیت برمیگرده! شوهر ما فکر میکنی صبح ...

اخه بگه الی بلی عب نداره انقدر اما اینکه تا این حد نخوادت بخواد بره با کسی دیگه اونو بهت ترجیح بده خوب این ادم داعون میکنه همه دردا روهم تلمبار شده رو من حس ترک سد اعتماد به نفس حس تعلق خاطرم به شوهرم زندگبم دلتنگیام بهش دیدن زندگیم از دور متاسفانه من چون کینه ای نیستم موقع دلتنگی فقط دلتنگی میبینم رفتارا بد طرف نمیبینم ... که زجرم داد اینا 

اخه بگه الی بلی عب نداره انقدر اما اینکه تا این حد نخوادت بخواد بره با کسی دیگه اونو بهت ترجیح بده خ ...

چرا نمی‌فهمی کسی که ده ساله نرفته نمیره! این فقط داره زجرت میده! کاش مرد بود می‌رفت! فوقش یکسال میخواستی غصه بخوری بعد یادت می‌رفت! 

چرا نمی‌فهمی کسی که ده ساله نرفته نمیره! این فقط داره زجرت میده! کاش مرد بود می‌رفت! فوقش یکسال میخو ...

نه بابا اینبار جدی همین دوشنبه وقت  گرفته بریم 

چرا نمی‌فهمی کسی که ده ساله نرفته نمیره! این فقط داره زجرت میده! کاش مرد بود می‌رفت! فوقش یکسال میخو ...

به درک بره رفتنش رو نمیخوام عوض شه چون میدونم هیچوقت عوص نمیشه فهمیدم و حتی شوهرمم میگه ببین من ده سال دیگه ۵ سال دیگه هم باز همین حس دارم جدایی افتاده سرم باید به دستش بیارم اگه دیدیم ... برمیگردیم به هم اگه هم نه که ..  ،  اما با حس ها خودم کنار نیومدم دردم اینه تاپیک میرنم فک میکنن نطر میپرسم جدا شم بمونم من با خودم کنار نیومدم شدیدا نیاز به درد دل تراپی اینا دارم 

به خداوندی خدا راحت شدی! امیدوارم روز خوش نبینه

اره حس راحتی دارم اما شاید این حسه فقط ۱ درصد توم بقش ترس از اینده و حس ها منفیمه و میدونم شوهدم با کسی ازدواج کنه بدتر میشم کاش بداره یه ۵ سالی ده سالی بگدره بعد تا من یکم به خودم بیام بعدد... 

یسری دارم دو سه تاش خوندم ولی مغزم قبول نمیکنه میگه واقعیت اینی تو کمی کمی اینجوری مثل فلانی نیستی ف ...

شما عزت نفست پایینه

چون مهارت نداری

یه مهارت یاد بگیر توش متخصص شو

یه مدت فقط به خودت برس نه ژل و..

ذهنی جسمی

و یادگیری مهارت

خودش جذبت میشه

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

به منم 😞 ولی ب ا من با دلسوزی میگفتن که برگردم به حالت قبلم ولی نشد خدا کم بهم بدبختی نداد که چی می ...

یه مدت بی تفاوت باش به این موضوع سعی کن کاری که از دستت برمیاد بکنی هر روزم تو دلت تکرار کن صورتم خیلی قشنگیه و شکرگزاری کن بعد یه مدت خیلی حست به چهرت بهتر میشه