2777
2789
عنوان

منی که بعد لاغر شدن صورتم همه چیم از دست دادم زندگیم اعتماد به نفسمو

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 72 پست

من خودم  پارسال یه دفعه خیلی ناخواسته وزن کم کردم و صورتم جوری لاغر شد که هر کی منو میبینی میگه واااااااااای چرا اینجوری شدی چرا لاغر شدی درکتون میکنم . و این حس دقیقا به خاطر بی شعوری اطرافیانه. من خیلی افسرده شدم و تو افسردگی نمیتونم غذا زیاد بخورم. همش عکسای دوسه سال پیشمو نگاه میکردم غصه می خوردم اما چند وقته دیگه گفتم غصه بسه. اولا هر کی بهم میگه وای لاغر شدی وای وای رک بهشون میگم این حرفتون ناراحتم می‌کنه چون من از رژیم لاغری نشدم از بس درد کشیدم لاغر شدم پس بهم نگید. خودم تو آینه میبینم و میفهمم . بعد هم شروع کردم تغذیمو تا جایی که میتونم سالم کردم پوستم خیلی بهتر شد و جوانه و کلاژن و تخم مرغ و مرغ اینا هم بیشتر میخورم و امیدوارم بهتر بشع

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم پارسال یه دفعه خیلی ناخواسته وزن کم کردم و صورتم جوری لاغر شد که هر کی منو میبینی میگه وااا ...

حالا این جا کسی به کسی بگه وای چقد لاغر شدی اون یکی کیف میکنه. یه جور تعریف کردنه😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دوستان این کاربر خیلیم خوشگله صورتشم لاغر نیست، یا سرکاریم یا واقعا باید بری روانشناس عزیزم .با پاد ...

یعنی چی 🥲 خوب من میگم اینجا لاغر فک میکنن تو رفتس منطورم اینه گونم تخت گونه ندارم ،شقیقه هام پر بود الان لاعر شده پیخوای عکس قبل بعدم خصوصی بهت بدم چون دیگه سایت عکس نمیدارم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
یه پودر جوانه دیدم تو اینستا میخورن بری پر شدن صورت

صرر دارن سمن نخورید کرتون توث دارننننن دچار نکروز لگن میشد بیچارا میشد 

من بت رژیم صورتم لاغر شد دکتر تغذیه ام گفت الان صورت لاغر خیلی مده همه بوکال میکنن کولی گفتم میخوام ...

چه مارکی من از اون بدبختام که فک کنم این بخورم جوش میزنم یبوست نمیشی یا درد معده ؟ تو سزم بود بخورم اخههه میگن دچار جوشا بدی میشی به بعضیا نمیسازه 

من نمیخورمجوانه گندم بخور

جوانه گندم عطاریا داعون مگر اینکه خودت خونه درست کنی اونم برا رحم یاز خوب نیس چون هورمون شیر دهی زیاد میکنه

من بت رژیم صورتم لاغر شد دکتر تغذیه ام گفت الان صورت لاغر خیلی مده همه بوکال میکنن کولی گفتم میخوام ...

یه تحقیق کزدم که چرا صورتم مثل قبل پر نشد ،این فهمیدم که موقع استرس و ناراحتی ها شوید پی در پی بدن کلاژن تولید نمیکنه و حتی تخریبم میکنه گاهی همبن تولید نکردنش باعث پیری پوست میشه باعث لاعری  صورت میشه دقیقا کلاژنه که باعث پری صورت میشه منم باید یجور برسونمش تنها راهم اینه ولی نمیدونم بم بسازه یا نه ولی خ بد شانسم احتمالا نسازه

اصلا گونه نداشتی ؟