2777
2789
عنوان

اختلاف سنی سیزده سال واسه ازدواج چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 54 پست
هر چیزی که فکر کنی، تا حدی اختلاف داشتن که من یادمه مادرم چندین بار تا پای خودکشی رفت، همش دعوا بحث ...

درکت میکنم خودمم تو همچین خانواده ای بزرگ شدم ولی پدر مادرم ۷ سال اختلاف دارن اما ربطی به سن نداشت

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که دعوا ندارم توهین کرد جوابش رو دادم تاپیک زدی آدما میان نظرات مختلف میدم حالا اگه یکی نظرش مثل ...

عیب نداره عزیزم بیخیال

من وقتی تاپیک زدم منتظر هر جوابی بودم  هر کسی یه عقیده و نظری داره

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید
دختر 16 سالشه؟ اون که دیگه اصلا قابل قبول نیساگه دختر مثلا 27 سالش بود باز یه چیزی

اره دختر ۱۵ـ۱۶ سالشه

نه ابدا حاضر نیستندقیقا دنبال چشم و گوش بسته‌‌ن یه اقایی همینجا همینو گفت

دقیقا دوسال پیش همینجا یه خانوم گفت 18سالشه میخواد با همین فاصله با یه اقا ازدواج کنه بهش گفتم همینو ولی باز ازدواج کرد چن روز پیش تایپیک رابطع زندایی شوهرش با شوهرش در حد ج از گذشته تا الان زده بود که تازه فهمیده بود

از اونجایی که بیشتر نظراتم حقه اگه با نظرم مخالفی ،ریپ نزن، نظرتو بزار در کوزه آبشو بخور 🤷🏻‍♀️🎀

دقیقا دوسال پیش همینجا یه خانوم گفت 18سالشه میخواد با همین فاصله با یه اقا ازدواج کنه بهش گفتم همینو ...

وای 😐 یا قمربنی‌هاشم

سر چه چیزایی بر به مشکل خوردین عزیزم ؟

کلا اون ت دنیای خودشه من ت دنیا خودم البته اینم بگم دختر عموم هم همسن من بود با شوهر ۳۰سالش خیلی خوشبختن شوهر من کلا گداگشنه بد ذات بی کلاس بی فرهنگ هست.

کلا اون ت دنیای خودشه من ت دنیا خودم البته اینم بگم دختر عموم هم همسن من بود با شوهر ۳۰سالش خیلی خوش ...

اره استثنا هم هست

درکت میکنم خودمم تو همچین خانواده ای بزرگ شدم ولی پدر مادرم ۷ سال اختلاف دارن اما ربطی به سن نداشت

مامانم هر وقت بحثش پیش می‌ اومد میگفت از من چه انتظاری دارین وقتی با ۱۳ سال اختلاف سن، زنِ پدرتون شدم من هنوز بچه بودم و یه جورایی پدرتون منو بزرگ کرد، و همیشه مشکلی پیش می اومد دلیل اصلیش رو اختلاف سن میدونست، بعدها که بزرگتر شدم متوجه شدم که این اختلاف سن میتونه واقعا دردسر ساز باشه

مامانم هر وقت بحثش پیش می‌ اومد میگفت از من چه انتظاری دارین وقتی با ۱۳ سال اختلاف سن، زنِ پدرتون شد ...

اها مرسی عزیزم