2777
2789
عنوان

اختلاف سنی سیزده سال واسه ازدواج چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 54 پست

عزیزم بستگی ب شخصیت،اخلاقیات،میزان تفاهم و...هر دو طرف داره

من و همسرم همینقدریم راضیم چون با خامی پسرای همسن و سال خودم  کنار نمیام

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختری که ۱۶ سالگی با مرد ۱۳ سال بزرگتر از خودش ازدواج میکنه نه تنها احمقه بلکه خر هم هست

بعضیا فقط دلشون شوهر میخواد هیچی حالیشون نیس

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید
چه ربطی داره به خیلی چیزا بستگی داره ولی اگه این فاصله سنی بیشتر بود چندش اوره ولی ۱۳سال بنظرم اوکیه ...

۱۳ سال از هر نظری بگی روانشناسی اجتماعی پزشکی …. از همه نظر نامتناسبه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
بله بله😂 بر اساس کدوم علم این نظرو میدیچقدر...

چقدر چی...؟!

براساس هیچ علمی تو براساس چه علمی میگه خانم همه چی دان 

یه دختر هست مثلا۲۰سالشه ولی ظاهری وفکری به ۲۵ساله میخوره یه پسری هم هست ۳۰سالشه ولی دوباره باز به یه پسر۲۴_۲۵ساله میخوره این دوتا چه اشکالی داره باهم باشن

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
بدپسر با زنه 13سال از خودش ازدواج میکنن ک شماها حاضرید ازدواج کنید؟اکثر پسرایی ک دنبال دختر کم سنن ا ...

نه ابدا حاضر نیستن

دقیقا دنبال چشم و گوش بسته‌‌ن یه اقایی همینجا همینو گفت

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید
من ۱۷بودم شوهرم۳۰ شدیدا اختلاف داریم زندگی نمیکنم درواقع تو جهنمم

سر چه چیزایی بر به مشکل خوردین عزیزم ؟

پدر و مادرم ۱۳ سال اختلاف سنی داشتن، این وسط ما بچه ها سوختیم به خاطر اختلاف های شدیدی که داشتن

اختلافاتشون تو چه موضوعاتی بود؟

اگه خودتی ۱۶سالگی وقت ازدواج نیست برا همین گفتم بستگی داره تو چه سنی باشه تو این سن فوقش بایه پسر۲۰ساله بتونی بسازی هنوز بچه ای ازدواجم که مسخره بازی نیست تا ابد گرفتاری

چقدر چی...؟!براساس هیچ علمی تو براساس چه علمی میگه خانم همه چی دان یه دختر هست مثلا۲۰سالشه ولی ظاهری ...

توروخدا دعوا نکنین🙁

اگه خودتی ۱۶سالگی وقت ازدواج نیست برا همین گفتم بستگی داره تو چه سنی باشه تو این سن فوقش بایه پسر۲۰س ...

نه خودم نیستم

اختلافاتشون تو چه موضوعاتی بود؟

هر چیزی که فکر کنی، تا حدی اختلاف داشتن که من یادمه مادرم چندین بار تا پای خودکشی رفت، همش دعوا بحث بی احترامی بی ادبی، من بچه ی اول خانواده بودم و بیشترین آسیب ها نصیبم شد، دوران خیلی وحشتناکی بود

توروخدا دعوا نکنین🙁

من که دعوا ندارم توهین کرد جوابش رو دادم 

تاپیک زدی آدما میان نظرات مختلف میدم حالا اگه یکی نظرش مثل تو نبود باید با طرف دعوا کنی