2777
2789
عنوان

بیست و شش سالمه مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 85 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ احساسی داری الان؟ سنتی بود؟ احساست قبل ازدواج و الان چطوره؟ نگاهت به زندگی چطور

والا راستشو بخوای بگم بعضی وقتا دلم میخاد ک برمیگشتم به عقبو ازدواج نمیکردمو  دانشکاهمو میرفتم ولی خوب ته ته دلم خوشحالم شوهرمو خیلی دوسش دارم .ازدواجمون سنتی بود ولی یه اقوام خیلی دوریم باهم ک تا شب خواستگاری همو ندیده بودیم و من 9سال از شوهرم کوچکترم.حس خوبی دارم چون وقتی میبینم انقد اوضاع بده ک همه ی شوهر و تشکیل زندگی میخان خداروشکر میکنم ک به موقعش ازدواج کردمو انشالا تا سال دیگه بچه دارم میشم بزودی.

عزیزم خسته شدم دیگه

حق داری گلم ‌انشالا زودتر پیش بیاد برات من موقعی ک ازدواج کردم واقعا ی سری مشکلات پیش اومده بود ک از ته دلم تو حرم امام رضا دعا کردم گفتم یکاری کن دفعه بعد با همسرم بیام پابوست به یک ماه نکشید عقد کردمو شوهرمم از همون شهره و اومدم پابوس آقا توهم بخواه🥹🤲

چرا خودم؟وقتی خواستگار ندارمبا این که هم قیافم خوبه هم تحصیلاتمبیرونم که میرم ولی کسی نمیادبازم مقصر ...

ذکر استغفار رو به همین نیت فراوان بگو استغفارامام علی رو هم بخون ان شاءالله برات رقم میخوره

انشالا جور میشه من متولد 83ام دوساله نیمه ازدواج کردم بنظرم زود بود

آخه  برای شما  خیلی  زود  بود  ولی  ۲۵ بع بعد  اوکیه  دیگه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اره اگه رها نکنی موردهای پیش میاد میبینی دوست نداری

دقیقا

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
عزیزم واسه من دیره شهرستان ما ۱۳ شوهر میکنن منم دلم میخاد خب

شهرستان ما هم همینطور من الان معلم بچه های هم  مدرسه ایم شدم ولی خودمو مقایسه نمیکنم با اونا و اصلا پشیمون نیستم ک در سن کم ازدواج نکردم ...به فکر رشد خودت باش ازدواج هم میاد عجله نکن