2777
2789
عنوان

بیست و شش سالمه مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 85 پست
والا راستشو بخوای بگم بعضی وقتا دلم میخاد ک برمیگشتم به عقبو ازدواج نمیکردمو دانشکاهمو میرفتم ولی خ ...

خوشبخت ترین باشی عزیزم....

ازدواج یک تصمیم بزرگ و سختی هست واقعا 

جرأت میخواد آدم بپذیره اینو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاتر خونه پدرت اذیت هستی ؟ شاغلی یا ن ؟

شاغل نیستم

اذیت نیستم ولی من دو تا خواهر کوچیکتر از خودم دارم 

دلم میسوزه واسه خودم واسه آبجیام واسه مامانم 

حرف چرت مردم نگاهاشون از اینا اذیتم

مردم که پشت یر خدا هم حرف میزنن محلشون نزار زیادم گفتن جوابشون رو بدهدر کل سن ازدواج به خاطر شرایط ا ...

از این میسوزم که خدا هم با این جور آدما کاری نداره 

خب جوابشونو بده دیگه

از این میسوزم که خدا هم با این جور آدما کاری نداره خب جوابشونو بده دیگه

مطمئن باش خدا هیچ کاری رو بی جواب نمیزاره چه خوب چه بد

ولی خدا صبرش زیاده. ما انتظار داریم همین فردا جوابش رو ببینن ولی ممکنه چند سال بعد به هزار جور بلا گرفتار بشن

یه نمونه ش دیدم طرف بعد پنج شش سال گرفتار شده

شاغل نیستماذیت نیستم ولی من دو تا خواهر کوچیکتر از خودم دارم دلم میسوزه واسه خودم واسه آبجیام واسه م ...

وآسه حرف مردم میخوای شوهر کنی ؟ 

ول کن بابا فکر کردی مردای این دوره زمونه خیلی خوبن ؟ یه مشت هول خیانتکار هستن با ننه های عنترشون 

بیخود واسه خودت دردسر درست میکنی 

تازه الان تاپیک های نی نی سایتم که میبینی خیلی هاشون شوهرهای سردمزاج و مریض دارن قرار نیست بعد ازدواج خیلی خوش بگذره نهایتش آنقدر دردسر برات به وجود میاد که نیاز جنسی ات به کل فراموش میشه

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
وآسه حرف مردم میخوای شوهر کنی ؟ ول کن بابا فکر کردی مردای این دوره زمونه خیلی خوبن ؟ یه مشت هول خیان ...

اصلا دلم شوهر میخواد 😂😂 به خاطر حرف مردمم نباشه 

ای بابا😂😂😂😂