2777
2789
عنوان

فامیلی که شپش داره

144 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من زن داییم اینا شپش دارن از ظاهر خیلی شیک و تمیز به نظر میرسن و زندگی آنچنانی دارن 

ولی من متوجه شده بودم که شپش دارن. من هفته ۳۳بارداریم هستم چندروز پیش زن داییم به عنوان هدیه برام سرویس خواب نوزاد اورده بود 

خودش درست کرده منم اصلا هواسم نبود که شپش داشتن و گزاشتمش تواتاق امروز متوجه شدم رو سر دخترم دو سه تا رشک هست سریع رفتم شامپو و شونه مخصوص گرفتم خیلی استرس دارم نزدیک زایمانم نباید این اتفاق برام میوفتاد اون سرویس خواب رو انداختم بیرون حتما رو سر خودمم هست توروخدا راهکار بهم نشون بدین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم نگران نباش یه قطره هست اسمش قطره کیمیاست منم پسر ۲ سالم از فامیل گرفت خودم و شوهرم هم درگیر شدیم اوایل بارداریم هم بود و هر روشی که فکر کنز رو رفتم تا اینکه ریسک کردم و این قطره رو گرفتم به راحتی شپش ها رفتن و خلاص شدم

وایییی دلم سوخت برات چرا خودش رو درمان نمیکنه یعنی نمیدونه؟؟

غیرممکنه ندونه چون من با یه نگاه ساده روی سر دختر ۳ ساله اش که موهاش طلایی روشنه متوجه شده بودم پر شپشه برای همین باهاش درارتباط نیستم