2777
2789
عنوان

شاگرد تنبل کلاس سمپاد قبول شد آخه چطور ممکنههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با پارتی قبول شده 

امسال دخترمنم نمونه مصاحبه داد ولی یه کسایی قبول شدن وه قشنگ معلوم بود باپارتی قبول کردن ..حتی دونفرومیشناسم تجدیدی داشتن .چون فامیل یاپدرمادرشون معلم یاآموزش پرورش بودن قبول کردن..خدالعنت کنه اینجورآدمارو ..حق بعضی ازبچه ها که زرنگن ضایع میشه من که هیچوقت نمیگذرم ازشون 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
من یادمه راهنمایی که بودم کلاس هفتم تا مرز تجدید شدن رفتم و اصلا درس رو نمی‌فهمیدم سال بعدش به خودم ...

حالا واقعاً چیکار کردی چند ساعت درس می‌خوندی چجورییییییی درس می‌خوندی 

ما که دقیق از وضع زندگیش خبر نداریم 

شاید زرنگ بوده از اول 

یه مشکلاتی براش پیش اومده افت کرده الان جبران کرد 

شاید یهو به خودش اومده و نشسته پای درس  

بالاخره یا باهوش بوده یا پرتلاش 

یاجفتش 

نه تیزهوشان تیزهوشانه 😂سمپاد استعداد های درخشان هست

تیز هوشان همون سمپاده 

《یه دختر مهربون ولی وحشی، شاد ولی غمگین ، فعال ولی خسته، من مجموعه ای از تناقض های جهانم.》 ●○●○ تاپیک های 1402 رو گردن نمیگیرم ^_^

برای قبولی سمپاد سیستم خیلی سف و سخته عملا پارتی بازی امکان نداره

پارتی هس عزیزم..فامیل شوهرم اینا دختره درسش خوب نبودچون مادرش مدیرمدرسه بود  قبول شداعتراض کردن بعضی ازخانواده ها ولی چه فایده...من دیدم که میگم 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
پارتی هس عزیزم..فامیل شوهرم اینا دختره درسش خوب نبودچون مادرش مدیرمدرسه بود قبول شداعتراض کردن بعضی ...

😂😂پشت آدم موفق همیشه حرفه شما باور نکنین

مگه ثبت نام کردن تو مدرسه سمپاد به این راحتیه؟ بعد ازمون پاسخنامه ها بایگانی میشه

اسمش میره تو سیستم سمپاد که یه سیستم جدا از آموزش پرورش هست و نظارت جداگونه داره

مگه یه مدیر چقدر قدرت داره که به کل این سیستم نفوذ کنه؟

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم