2777
2789
عنوان

شاگرد تنبل کلاس سمپاد قبول شد آخه چطور ممکنههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 46 پست

شما از شرایط اون چیزی نمیدونی.

مثال میزنم

من خودم کلا درسخونم و نمراتمم خوبه توی مدرسه همیشه جزو شاگرد اولا بودم. حالا بیست بیستم نه. همون 18 19 اینا.

منتها پارسال به دلایلی افت کردم شدیدا و معدلمم خب پایین اومد. اما امسال دارم بکوب میخونم و دوباره اومدم بالا. الان هم کلاسی هام اینطورین ک چیکار کردی؟ چطوری؟ کلاس رفتی؟

《یه دختر مهربون ولی وحشی، شاد ولی غمگین ، فعال ولی خسته، من مجموعه ای از تناقض های جهانم.》 ●○●○ تاپیک های 1402 رو گردن نمیگیرم ^_^

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂پشت آدم موفق همیشه حرفه شما باور نکنینمگه ثبت نام کردن تو مدرسه سمپاد به این راحتیه؟ بعد ازمون پ ...

بخدا پارتی بازی همه جا هس...مابدبختا پارتی نداریم بچه هامون شانس ندارن ..فکرکن دخترش دانش اموزی بوده که اصلا درسش خوب نبوده واسه همین اعتراض کردن ..

حالا نمیدونم کجا وچجوری ولی با پارتی قبولش کردن..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
بخدا پارتی بازی همه جا هس...مابدبختا پارتی نداریم بچه هامون شانس ندارن ..فکرکن دخترش دانش اموزی بوده ...

شما خودتون مطمینین درسش بد بوده؟ اینجوری بهتون رسوندن! و اینکه امتحان تیزهوشان الان ربطی به درس نداره و تبدیل شده به تست هوش ، هرکی بره کلاس و کار کنه قبول میشه حتی اگه درسش ضعیف باشه

برای آدم زرنگ همیشه فرصت وجود داره لازم به پارتی بازی نیست

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

ما امسال سمت ما مصاحبه بود برای نمونه ...کلاس هفتم

ازمون نمونه پایه‌ی هفتم از سمت سازمانش حذف شده و فقط نهم به دهم مونده الان مدارسی که هفتم هستن و اسمشون نمونه‌اس فقط اسمو یدک میکشن و هیچ فرقی با مدرسه عادی ندارن

پس بله اونا صددرصد با پارتی قبول شدن چون دست مدیره کیو قبول کنه کیو نکنه

شما خودتون مطمینین درسش بد بوده؟ اینجوری بهتون رسوندن! و اینکه امتحان تیزهوشان الان ربطی به درس ندار ...

وقتی میشناسم طرفو...واسه چی بیام دروغ بگم ..دیدم که میگم عزیزم

ازمون نمونه پایه‌ی هفتم از سمت سازمانش حذف شده و فقط نهم به دهم مونده الان مدارسی که هفتم هستن و اسم ...

اره حتمااینجوریه..چون یکی ازخانواده ها اعتراض داشت رفت اداره اموزش پرورش مشهد..اونجاگفته بودن قبل ازمصاحبه ..مدرسه برامون اسامیوفرستادن ..فکرکن انگاربچه های مامسخره بودن...چون پارتی دارن حرف ماهم هیچ جا اهمیتی نداش.

اره حتمااینجوریه..چون یکی ازخانواده ها اعتراض داشت رفت اداره اموزش پرورش مشهد..اونجاگفته بودن قبل از ...

اره متأسفانه اینارو خودمم به چشم دیدم

تا میبینن پدر مادر طرف بعدا قراره به درد بخوره بچه اشون میره اولویت