2777
2789
چی میخونی ؟چطوری میان ؟🤣🤣

من خیلی ساله از دوره لیسانس گرفتنم گذشته

ولی از جو دانشگاه ها بی خبر نیستم

بین بچه ها این جمله خیلی رایجه..انگار واقعا لقمه های چرب و چیلی ترم ۲ به بعد خودشونو رو میکنن😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی ساله از دوره لیسانس گرفتنم گذشتهولی از جو دانشگاه ها بی خبر نیستم بین بچه ها این جمله خیلی ر ...

اره ایشالله🤣🤣

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

ترم چندی ؟تو دانشگاه شما رل زدنای ترم اول پایدار موند؟ از هم جدا شدن یا نه ؟

والا من خودم ترم یکم ولی یکی از هم کلاسیام با ی ترم بالایی رل زد و پسره هم عوضی بود و بدبخت شد و تو کل دانشگاه اسمش پیچید 

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

من خیلی ساله از دوره لیسانس گرفتنم گذشتهولی از جو دانشگاه ها بی خبر نیستم بین بچه ها این جمله خیلی ر ...

ترم دو ما میریم بیمارستان 

والا من خودم ترم یکم ولی یکی از هم کلاسیام با ی ترم بالایی رل زد و پسره هم عوضی بود و بدبخت شد و تو ...

اره اسماشون میپیچه متاسفانه حتی پیامای شخصی شونم گاها میپیچه 

اره اسماشون میپیچه متاسفانه حتی پیامای شخصی شونم گاها میپیچه

اره واقعا و این خیلی بده 

حتی ممکنه پسری واقعا بعدا بخوادش ولی خب ی جوریه تو نظر پسره ک تا اومده دانشگاه با یکی رل زده میدونی چی میگم 

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

اره واقعا و این خیلی بده حتی ممکنه پسری واقعا بعدا بخوادش ولی خب ی جوریه تو نظر پسره ک تا اومده دانش ...

اره میدونم نظر منم همینه من نمیدونم چطور میخوان جدا شدن اینهمه شایعه پشتشون در اومده اگه خدایی نکرده جدا بشن برا دختر خیلی بد میشه اگه هم نشن باز یجوریه موردای دیگه شونم میپرونن کلا