2777
2789
نه بابا اول و اخرش که میزنی چه فرقی داره

فرقش اینه بزاری چند ترم بگذره طرف رو میشناسی یه احساسی میاد   میدونی با کی رل میزنی ولی همون ترم اول خیلی خزه 

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افتضاحهابروریزیش تا بعد فارغ التحصیلی همراه ادم میمونه

دقیقا یه آبرویی از بعضی دخترا رفته هی میگم چطور میخوان جمش کنن🤣🤦🏼‍♀️

کلا رل زدن توی ترم یک رو برای این میگن نزنید چون جوگیر و احساساتی میشی و احتمال گول خوردن و بهم خورد ...

خو باید طرف بزاره بین اونهمه آدم خوب و بد کنه ببینه کی به دردش میخوره 

اره 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من دانشجو ترم اول بودم دو تا دانشجوی ترم اولی با هم نامزد کردن. ما میگفتیم اینا کی وقت کردن همو پیدا ...

همون ترم اول نامزد کردن ؟پسرای ما که رل زدن چششون دنبال بقیه دختراس 😶

شما پرستاری میخونید ؟

بله

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

دوتا از همکلاسیام ترم اول باهم دوست شدن حاصل خزبازیشون رفت تو دو سال😁

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️