2777
2789

دیگ مردا ک تو این مورد راحتن..اگ خانوم بود سخت بود‌‌‌‌‌‌...مرد ک کچل عب نداره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی که بزودی لباس عافیت به تن کنند🥺🥺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
انشالله خدا شفا بده.شوهرمنو گفتن اول شیمی کن تا توده ات کوچیک شه بعدش جراحی کنیم

من فعلا گفت پخش نشده نیاز به جراحی نیست ولی اگه بعد شیمی درمانی جواب نده باید پیوند انجام بدم 

یه سوال ببخشید سرطان شوهرتون چیه ؟

سرطان خون لوسمی حاد

ببخشید قصد ندارم که کسی رو با یاداوری چیزی اذیت کنم چون خودم وقتی کسی راجب علایم ام اس ازم میپرسه گاهی ناراحت میشم پس درک میکنم اگر جواب ندین و ارزو سلامتی دارم براتون 

خواستم بدونم علایمتون چی بود؟ 

اره بهش گفتم این همه مرد کچل وبی مو هست.تو هم مث اونا

اره بعضیا وسواس دارن من اصلا شوهرم مهم نیس براش میگ زنو ک گرفتم دیگ مو برا کی میخام ینی واقعا تاسه ها با ۲۵ سال سن الان ریزش سکه ای هم گرفت تو ریشاش برا من مهم نیس اصلا ولی برعکس دوستم در ب در دنبال درمانه شوهرشه  تازشم انشالله زودی شفا پیدا کنه ولی کل این مریضی با روحیه درست میشه چون دارم میبینم ک میگم دکتر و دوا درمون ی راه حل کوچیکشه فقط روحیه بازم روحیه خیلی هواشو داشته باش الان ک بهونه گیر دوست داره گیر بده حرف خودش باشه اینا کنارش باش روحیشو قوی کن 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

خدا سلامتی بده

کلاه گیس بذاره

ولی خب چرا به بقیه نمیگید

اینطور وقتا شاید یکی یه راه حل یا یه دکتر خوب سراغداشته باشه

مثلا اقوام ما سرطان گرفت از یکی شنیدیم خون لاکپشت میتونه درمان کنه 

ولی خب ایشون به اون مرحله نرسید 

بنظرم دیگران تو این شرایط باید تسلی خاطر شما باشن 

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم