2777
2789
میدونی راستش توی کنسر چیزی که خیلی مهمه عدم متاستاز هست عزیزم تو کامنتا خوندم که شکر خدا متاستاز ندا ...

بله دکترم خیلی تعجب کرد مستاز نداشتم گفت شانس آوردی 

داریم می‌جنگیم برای زندگی خدا هم بزرگه انشالله جواب میگیریم ما تلاشمون رو می کنیم 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دکترم خیلی تعجب کرد مستاز نداشتم گفت شانس آوردی داریم می‌جنگیم برای زندگی خدا هم بزرگه انشالله ج ...

الهی شکر خدارو هزار مرتبه شکر کع متاستاز نداری

اینکه ازتون پرسیدم علایمو سر اینه که من یه چند وقت بدن درد داشتم همه قسمتای بدنم اما خوب ابریزش بینی و سرفه و اینا هم داشتم که گفتم ویروس جذیده خوب شدم و خوب بودم تا بعد دو هفته بدن درد کل بدن مثلا اینجوری کع دست میزدم به بازوم و ران پا درد داشت ماهیچع ها و اسهال و استفراغ داشتم کع اونم رفع شد 

الان بدن درد ندارم عادیم اما مثلا امروز خط بیکینی سمت چپ که میشه همون کشاله درد داره وقتی مثلا پامو میکشم و لمس که میکنم 

واسه همین از الگوریتمش پرسیدم ازتون 

الهی شکر خدارو هزار مرتبه شکر کع متاستاز نداریاینکه ازتون پرسیدم علایمو سر اینه که من یه چند وقت بدن ...

نه عزیزم نگران نباش هر دردی لزوما بیماری خطرناکی نیست من حدود ۱ سال درد داشتم منتها جدی نگرفتم گفتم عادی ولی برای اطمینان خودت به آزمایش خون بده 

ایشالا که هر دو شفا میگیرید به حق حضرت ام البنین

عزیزم از ته قلبم برای شفای کامل و عاجل همسرتون دعا کردم. ان شاءالله حضرت عباس بیاند یک نظر بهشون بکنن.

نمیدونم دیشب زندگی پس از زندگی را دیدید یا نه.

موضوع ی پلیس راهور بود که تیر زیادی خورده بود و دکترا گفته بودن فایده نداره و میخاستن جسد را تحویل بدن. یک دختر شش ساله داشته که عمه اش یادش داده به حضرت ام البنین متوسل بشن اون اقا تو اون عالم ام البنین را با بچه هاش می بینه و همون لحظه روحش به جسمش برمیگرده

مدام تکرار کنید ان شاءالله شفای عاجل

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
عزیزم از ته قلبم برای شفای کامل و عاجل همسرتون دعا کردم. ان شاءالله حضرت عباس بیاند یک نظر بهشون بکن ...

ام البنین دخیلم درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم دست از تو برندارم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
عزیزم از ته قلبم برای شفای کامل و عاجل همسرتون دعا کردم. ان شاءالله حضرت عباس بیاند یک نظر بهشون بکن ...

قربونت برم عزیزمم ممنون از دعای خیرت مهربون

هررروز روزی دوبار نماز ب نیت ام البنین میخونم ازش شفای شوهرمو میخام.انشاالله که بهش نظر میکنند