2777
2789
عنوان

من کم شنوام و داشنجو پرستاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 104 پست
کلاسای جهاد دانشگاهی برو دستیار دندون متصدی پذیرش آزمایشگاه فوریت پزشکی عکااسی خیلی خوبن

فوریتای پزشکی مگه خانوم هم لازم دارن؟اموزشش چقدر طول میکشه درامدش تقریبا چنده 

من کارایی که هرروز داستان داشته باه وهیجان باشه برام خوبه خسته کننده نیس چون مثل تیمارستان زندان  فوریت پزشکی پرستاری .. آدمای زیادی باید باهاشون هرروز صحبت کنم اینکارارو دوس دارم ولی رشتم گرافیکه واصلا همخونی نداره 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فوریتای پزشکی مگه خانوم هم لازم دارن؟اموزشش چقدر طول میکشه درامدش تقریبا چنده من کارایی که هرروز داس ...

عریزم هیچ ربطی نداره به مدرکت اره میشه 

دیپلم کافیه 

فوریت پزشکی یه دوره ۴ ماهه توی جهاد دانشگاهی هست که ربطی به جنسیت نداره 

باهاش تو کلینیک ها و درمانگاه های دولتی میتونی استخدام بشه دوستم رفت درمانگاه باهاش کار میکنه تزریقات و سرم و فشار و ...

عریزم هیچ ربطی نداره به مدرکت اره میشه دیپلم کافیه فوریت پزشکی یه دوره ۴ ماهه توی جهاد دانشگاهی هست ...

ممنون گلم خداخیرت بده راهنمایی کردی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

عریزم هیچ ربطی نداره به مدرکت اره میشه دیپلم کافیه فوریت پزشکی یه دوره ۴ ماهه توی جهاد دانشگاهی هست ...

زندان رفتن ولی رشته مرتبط میخاد درسته؟

فدات دستیار دندون پزشکم دوستم رفته بیمارستان باهاش کار میکنه ماهی ۱۲ بهش میدن میگم من میخواستم برم ر ...

ن نداره خواهر چ بازار کاری..

الان همین رشته هایپزشکی باز اینده دار تره پزشکی وپیراپزشکی