2777
2789

بچه ها من استایلم بد نیست ولی عالیم نیس 

اسکینی ام کمرم باریکه باسنم دارم اما از وقتی بچه شیر دادم سینه هام از شادابی قبل دراومده 

امروز داشتیم دوتایی تو اینستا چرخ میزدیم خب اینستا هم پر از زنای عملی هس ک چهره و اندام قشنگی دارن اما شوهرم اصلا تعریف نمیکنه ازشون تو پیجشم اصلا اینجور چیزا نیس همش ماشینو اینجور چیزا داره اکسپلورشو پیجایی ک دنبال میکنه اما پیج من پر از این چیزاس

بعد شام خورديم 

شوهرمم شروع کرد از من تعریف کردن که استایلتو خیلی دوس دارم استایل خیلی قشنگی داری و استایلت از همه زنا بهترو قشنگتره منم باخودم گفتم داره الکی تعریف میکنه ک من خودمو با این زنایی ک تو اینستا دیدیم مقایسه نکنم و اعتماد بنفسمو از دست ندم‌ بعد خندیدم و گفتم الکی نگو بعد گفت نه من همینجوری ک هستی دوست دارم چه به خودت برسی چه به خودت نرسی من همینطور ک هستی میخوامت برامنم از همه کس قشنگتری بعد گفتم الان ک زایمان کردم استایلم بهم ریخته گفت برامن خیلیم خوبه هیچ تغییری هم نکردی همینطور ک هستی دوست دارم

بعد الان نمیدونم چرا حس بدی دارم میگم نکنه اونا ب چشمش اومدن اینجوری میگ ک من اعتماد بنفسم کم نشه 

بعد میگم کاش پول داشتم ک منم عمل کنم ک یکوقت اونا ب چشمش نیان 

شوهرم خیلی ادم خوبیه هروقت من تو فضای مجازی یا در واقعیت کسایی ک عمل کردنو میبینم بعدش شوهرم ازم تعریف میکنه که من حس کم بودن نکنم اما من دلم راضی نمیشه 

حس میکنم کافی نیستم و همش تعریف الکیه 

میدونم اعتماد بنفس پایینی دارم چکار کنم اینطور نباشم 

به جای اینکه اعتماد بنفسم بره بالا وقتی ازم تعریف میکنه من برعکسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐😐

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

دیونه شدیا .حالا که شوهرت عاقل و عاشقه شما حساس شدی شوهرت به این خوبی. تعریفت هم میکنه دیگه خودتو دو ...

اره نمیدونم چمه هیچوقت از خودم راضی نبودم با اینکه هیچوقت ازم ایرادی نگرفته اما من هیچوقت اعتماد بنفس نداشتم