2777
2789

گل خریدن واسه خودت بعد یک هفته رو دیگه انجام نده ضایع س،همین که روز مرد به روی خودت نیاری کافیه،مردای این مدلی بها بهشون بدی و کادو براشون بخری فکر میکنن از بی ارزشی شما و باارزشی خودشونه که کادو نمیدن ولی کادو میگیرن

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون قسمت باکس گل رو بی خیال، الان میگه عقده ای هستی

ولی باهم برید بیرون 

لباس فروشی

ببرش با سلیقه ش یه پیراهن گروووون وخوشگل وشیک انتخاب کنه(هرچی گرونتربهتر، البته با پول خودت نه پول اون) 

بعدم به فروشنده بگو کادو پیچش کنه

بعد به شوهرت بگو امیدوارم بابام بپسنده

گرچه درمقابل زحمات پدرم این بسیار ناچیزه

تا مغز استخون میسوزه

دعوا حسابی و بگو باید گل و لباس بخری یا گل و طلا اینجوری شاید یکبار دعواتون بشه ولی تا اخر عمر چشمش ...

دعوا کنم ناراحت بشم طلب کار میشه شوهر من ادم خودشیفته ایه هر حرفی میزنه هرکاری میکنه بعد میگه تو نباید ناراحت شی نباید فلان حرفو. بزنی روش بشه حتی میگه نباید گوه بخوری 

کادو نمیخرم میخوام امروز برم جلوچشمش واس خودم گل بخرم

عزمزمه ایشون بچه نیست که از قصدم برای شما کادو نمیخوره اما جلو چشمتون برای مادرش کادو می‌خره پس یعنی ذاتش اینه از اول ازدواجتون اینطور بوده شما واسه خودت کادو بخر و 

برای ایشون هرگز کادو نگیرین احترام خودتونو نگه دارین ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
دعوا کنم ناراحت بشم طلب کار میشه شوهر من ادم خودشیفته ایه هر حرفی میزنه هرکاری میکنه بعد میگه تو نبا ...

غلط کرده فکر میکنی خود شیفته هستش از زرنگیشه 

همیشه تو ذهنت نگه دار جواب های هویه 

اگر ساکت باشی سوارت میشه 

چندبار دعوا کنی میدونه تو ادمی نیستی سوارت بشه کم کم ادم میشه 

از دعوا نترس اخرش مردا میان منت کشی 

نمیگم فحش یا حرف بد بزن 

بگو حق من اینه باید انجامش بدی تا انجام ندادی من هیچ حرفی باهات ندارم