2777
2789
عنوان

کسایی که کنکور دادیدددد بیایید

82 بازدید | 16 پست

میشه ی کنکوری رو نصیحت کنید

من دوازدهم تجربی م 

فقط تمرمز م رو نهاییاس 

نمیدونم چیکار کنم 

از تجربیاتتون بگید

کیا سال اول قبول شدن کیا یه سال موندن ؟ پشیمون نشدید ؟ رشتتون چیه؟

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام یه سوال دارم از شما که با تجربه هستید اگر من علوم فردا امتحان ترم اول نهم تجدید بشم از نمره خرد ...

نه 

فقط نمره ی سالیانتون پایین میاد

که مهم خرداده و ترم اول اصلا مهم نیست

من پشتم فعلا که پشیمون نیستم

اینکه رو نهایی تمرکز داری عالیه اما از تست غافل نشو چون کنکور حتی اگه ۴۰ درصد تاثیر داشته باشه بازم مهمتره 

تدریس خصوصی پایه های اول تا هشتم📚🍀                           سقوط فقط راه دیگری برای پرواز است🌱✨️
سلام یه سوال دارم از شما که با تجربه هستید اگر من علوم فردا امتحان ترم اول نهم تجدید بشم از نمره خرد ...

چرا تجدید بشی عزیزم؟ 

ترم اول که تجدید نداره 

تا جایی که اطلاع دارم نهم امتحانات نهایی هست و فقط برگه امتحانت مهمه ...

خوب درس بخون رشته ای که میخوی رو واسه دبیرستان بیاری

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
من پشتم فعلا که پشیمون نیستماینکه رو نهایی تمرکز داری عالیه اما از تست غافل نشو چون کنکور حتی اگه ۴۰ ...

می ارزه ی سال بمونم؟ 

من حتی اگه ازاد هم بیارم میرم 

ولی میترسم چیزی قبول نشم 

حالا هدفمم پزشکی نیست

چرا تجدید بشی عزیزم؟ ترم اول که تجدید نداره تا جایی که اطلاع دارم نهم امتحانات نهایی هست و فقط برگه ...

چون سرم درده چیز ماهانه هم هستم بدتر 🤕

خدا کنه پاس شم لاعقل 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

می ارزه ی سال بمونم؟ من حتی اگه ازاد هم بیارم میرم ولی میترسم چیزی قبول نشم حالا هدفمم پزشکی نیست

امسال سال اولته؟

بستگی داره مثلا من مطمئنم می ارزه 

هیچوقت نا امید نباش تو فقط بخون حتی اگه نشه تلاشت و کردی که البته من میگم حتما میشه

تدریس خصوصی پایه های اول تا هشتم📚🍀                           سقوط فقط راه دیگری برای پرواز است🌱✨️