2777
2789
عنوان

چقدر متنفرم از کسایی که میگن بچه از پرورشگاه بیار😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3222 بازدید | 188 پست
ای جان دلم خوش به سعاتتون

فدای شما بشم متشکرم عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
واقعا منم خیلی ناراحت شدم این خود برتری نمیدونم چیه که فکر میکنن خون خودشون از بقیه بهتره

حتی نفهمیدین چی گفتم طرف اول درمانش بود 🙁🙁🙁🙁

با ترس تاپیک زده بود چیکار کنم و نکنم یهو یه احمق اومد همچین حرفی زد طرف و رسوند به اوج ناامیدی 

جمله اخرم نخوندین؟اونجایی که گفتم با همسرم مشورت کردم خودم که همچین کاری کنم درآخر و نخوندین؟چقدر مقاومت درمقابل فهمیدن اخه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا قطعا بنده ای که زیاد دعا و تلاش می‌کنه را دوست داره ،خدا عاشق بچه پرو هست ولی دعا کردن و خواستن ...

من دیدم یکی اومد با جیغ و گریه جلو همه حاجت خپاستن

و حاجتش روا شد

نمیشه بین خودمون دوتا ازش بخوایم و بدع؟؟؟حتما باید زجه هامونو همه ببینن؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
دقیقاادم حس منفی میگیره و یه ترسی تو وجودشه انگار اگه بشه هم قراره اتفاقی بیوفته بعضی ها فقط بلدن حس ...

اره دقیقا من اصلا به جنبه منفیش توجه نمیکردم 

ولی اینا یه ترس بدی تو جونم انداخته بودن میگفتم اگه بد بشه چی

درصورتیکه هزاران بار از خدا درخواست کردیم و اصلا به این فکر نکردیم که به صلاحمونه یا نه 

و واقعا بد هم نشده

خدا هیچوقت دل بندشو نمیشکنه

موضوع اینه گاهی آدم اصلا ناله نمیکنه ، اصلنم درین مورد حرفی نمیزنه ،طرف میاد میگه بچه نداری؟ از پرو ...

حتی نفهمیدن چی گفتم طرف اول درمانش بود 🙁🙁🙁🙁

با ترس تاپیک زده بود چیکار کنم و نکنم یهو یه احمق اومد همچین حرفی زد طرف و رسوند به اوج ناامیدی 

امثالشم تو همین تاپیک من ریختن خداوند روز و نیاره یه جایی درجایگاه امثال ما قرار بگیرن 

حتی نفهمیدن اینجا چی گفتم طرف اول درمانش بود 🙁🙁🙁🙁با ترس تاپیک زده بود چیکار کنم و نکنم یهو یه اح ...

اشکال نداره عزیزم 

اینقدر سست نباشید آدم باید توکلش به خدا باشه 

خدا خودش بهتر صلاح ما آدما را می‌دونه 

اون شخص که نمی‌دونم کی بوده هم نظری داشته نه زوری 

سخت نگیرید قشنگم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم نیتشون بد نبوده به دل نگیرید..اینجا همه میخوان به همدیگه قوت قلب بدن هیچکس نیتش بد نیس

درسته میدونم میخواستن دعای خیر کنن

ولی امیدوارم هیچوقت تو اینجور شرایطی قرار نگیرین

وقتی خودت استرس داری و بهت میگن امیدوارم اگه به صلاحته اتفاق بیفته به شدتتتت استرس زاست و اون لحظه نا امید میشی 

ببینید عزیزم اصلا بحث این نیست که فرزند از کجا به چه طریق وارد زندگی ما میشن من میگم فرزند چه زاده م ...

حرف شما به صورت کلی  درسته ولی  توصیه فردی نه .دیگه خودشون تشخیص میدن که آیا اینقدر میتونن به بچه دیگری عشق بورزن یا نه؟ 

اگه نه که بهتره اینکارو نکنن .

یکی از اقوامم از یکی بچه شو از بیمارستان خرید 

مادر بچه حتی بچشو‌ندید 

الان دخترشون داره تو ترکیه پزشکی میخونه 

هنوزم نمی‌دونه و قرارم نیست بدونه 

هر کس کاری که با روحیش سازگاره انجام می‌ده 

دختره قیافش کپی خانواده شده این خیلی جالبه 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....