2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین الان دارم خاطره میسازم البته خیلی جالب نیست سرماخوردم عملم کردم درسم باید بخونم از این بهتر نمی ...

آخی عزیزم ایشالا سلامت باشی

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

یکیش اینه که دوستم گوشی آورده بود بعد مدرسه پسرونه زیاد میوفته این اتفاق خیلی زیاد

دیگه حساس شده بودن

دوستمو لو دادن دوستم گوشیو داد به من

من اومدم بدم به یکی دیگه خودم در برم بیوفتن دنبال من اونا قایم کنن گوشیو

ولی اون نگرفت ترسید

دوستم گفت بدو بدو😂

منم پام پیچ خورده بود با اون وضعیت دور مدرسه دویدم ناظم هم دنبالم کرد😂

تهش تو کلاس خفتم کرد😂

ما یه روز زنگ آخر معلم نداشتیم سال آخر دبیرستان بودیم رفتیم از پشت پنجره کلاس با پسر مغازه دار روبه رو دوست شدیم باهاش حرف زدیم قرار گذاشتیم بعد یه خانم همسایه مدرسه بود زنگ زد مدیر گفت بچه ها مزاحم پسر همسایه شدن جمعشون کن چشمت روز بد نبینه مدیر پدری ازمون درآورد که هنوز یادم نرفته

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤

یه کلاس داشتیم یه دوسه تا میزصندلی داشت و یه کمد و یه سری خرت وپرت مربوط به آزمایشگاه

کلا کلاس بلااستفاده ای بود

یسری دوستم اسپری رنگی آورده بود ۴ ۵ نفر بودیم رفتیم تو کلاسه یکی اسپری میزد به درو دیوار یکی آویزون شده بود پنکه سقفی رو دربیاره

یکی کمده رو باز کرد هرچی برگه توش بود و پاره کرد

من پرده رو کندم 

برد رو دیوار و ترکوندم 

خلاصه یه مشت روانی بودیم همه عقده هامون و سر اون کلاس بدبخت خالی کردیم... کلاسه کلا منفجر شد دوباره بنده خداها رنگش کردن دیگه شد اتاق مشاوره🤦🏾‍♀️

هنوزم علت این کارو نفهمیدم😮‍💨😂