2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم خیلی روم تاثیر میذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون تمرکزت روی شوهرته که نتونستیبرو کلاس ثبت نام کن سرتو شلوغ کن تا اصلا نبینی کارهای شوهرتو

اره میدونم فقط روی اون تمرکز دارم. میشه بهم یاد بدین چطوری نادیده بگیرمش

اون منو انگار نمیبینه

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

من از دیشب فقط اشک میریزم ن غذایی ن ابی سالهاس همینه شرایط اونم میدونه هر کاری دلش بخاد میکنه اخرم ا ...

عزیزم. بمیرم. چرا جدا نمیشی؟ حتما توام مث من شرایطش نداری

عزیزم. بمیرم. چرا جدا نمیشی؟ حتما توام مث من شرایطش نداری

چرا من از نظر مالی مشکلی ندارم فقط از این وابستگی میترسم الانم خیلی راحت دیشب منو اورده خونه پدرم دم درم گفته گمشو از ماشینم پایین.از همه جام بلاکم کرده.چرااا چون گفته وقت صبحونه ب برای همکارای خانم لقمع گرفتم صبحانه بخوره منم گفتم بیخود دست دازه خودش

چرا من از نظر مالی مشکلی ندارم فقط از این وابستگی میترسم الانم خیلی راحت دیشب منو اورده خونه پدرم دم ...

من اگه مشکل مالی نداشتم شاید تصمیم درستی میگرفتم

اره میدونم فقط روی اون تمرکز دارم. میشه بهم یاد بدین چطوری نادیده بگیرمشاون منو انگار نمیبینه

راز رابطه خوب فقط یک چیزه 

رهاش کن 

یعنی همونجوری هست بپذیرش که بتونی رهاش کن 

حرص نخور هرکااااری کرد 

حتی سقف خونه رو داره میاره پایین هرچییییی 

شما رو دنبال تفریح و برنامه و هدف خودت 

مرد هرچی بیشتر بیفتی دنبالش هرچی بیشتر بهش اهمیت بدی بیشتر مادیدت میگیره 

ولی وقتی فقط فکر خودت باشی حالا اونه که میفته دنبالت

اوهو خب راه درمانش هم داد؟

گفت باید خودش بیاد بعدم گفت البته ک خودشیفتگی درمان نداره چون اونا بقیه رو بیمار میکنن. مثل الان ک من حس میکنم زشتم حس میکنم اضافی بدرد نخورم

راز رابطه خوب فقط یک چیزه رهاش کن یعنی همونجوری هست بپذیرش که بتونی رهاش کن حرص نخور هرکااااری کرد ح ...

خیلی راه حل خوبیه ولی من خیلی بی عرضه ام. یکمم میترسم خیانت کنه. یکبار دعوامون شد رفته بود خونه دختر خالش ساعت ۲ شب اومد رفت حمام در صورتی ک قبل رفتن هم دوش گرفته بود.