2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام چقدر سخته درس خوندن💔کنکوریا در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 137 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم دقیقا ولی حس کردم میخوان اینکارو انجام بدن مثلا خردادو دی بگن میتونین بیاین ترمیم بزنین یه ع ...

فکر نمیکنم آخه سوالات بایذ برا همه یکسان باشع

عزیزم ندارم برنامه ایی متاسفانه همه رو پاک کردم😬ولی میشه لطفا از تحربیاتت بهم بگی همینجا؟بنظرت میتو ...

اخه نمیشه تایپ کرد اگه یه گروه میزدی میتونستم ویس بفرستم هر جای دیگه هم بعدا سوال پیش اومد جواب بدم چون خودم سال کنکور واقعا کمبود همچین چیزی رو خس کردم مخصوصا دوران جمع بندی از لحاظ روحی 

میخوام که شما حداقل یکم بهتر باشه براتون 

رو گوشی مامانت یا خواهرت؟ ایتا نصب کن ولی وارد کانال ها نشو من تو دوره کنکور ایتا و اینارو داشتم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اخه نمیشه تایپ کرد اگه یه گروه میزدی میتونستم ویس بفرستم هر جای دیگه هم بعدا سوال پیش اومد جواب بدم ...

خب نمیشه آیدی بدین بهتون پی ام بدم؟ 

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
😂😂😂وای یعنی انقدر سختننن

حجم مطالب بالا هست

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

خب نمیشه آیدی بدین بهتون پی ام بدم؟

چرا میشه 

تلگرام یا ایتا؟

من که بی توجه به همه‌چیز می‌خوام بخونم😘

منم واقعا نمیخوام پشت کنکوری بشم

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
تلگرام

شخصی برات میفرستم

اخه نمیشه تایپ کرد اگه یه گروه میزدی میتونستم ویس بفرستم هر جای دیگه هم بعدا سوال پیش اومد جواب بدم ...

مرسی عزیزم اگه بچها میخوان با اونا کانال بزنین

ولی بنظرم اگه تونستی یک تاپیک بزن مهمترین چیزها رو بگو اگر دوست داشتی و منم تگ‌کن💖