2777
2789
عنوان

چیکار کنم تپل شم

69 بازدید | 13 پست

لطفا بهم نگین غذا زیاد بخور هرچی دم دستته بخور و اینا😂😑چون همینکارو میکنم همیشه بیشتر از خانوادم غذا میخورم هم پدرم هم مادرم استعداد چاقی دارن ولی من زیادی لاغر موندم مخصوصا پاهام شبیه پاهای لک لکه چون قدم بلنده🤣

میخوام تو یه مدت کم ۷.۸ کیلو اضافه بشه بهم

چی بخورم که تاثیر زیادی داشته باشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیر خشک و سسلاک بچه میگن بخوری چاق میشی 

امتحان نکردم

ولی شاید امتحان کنم

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟

ببخشید ولی بیشتر از یکی دو ماه بیشتر مصرف نکنی چون هر قرصی عوارض داره ولی در عرض یکی دو ماه مشکلی پیش نمیاد من خودم برای یه مراسم که قرار بود بریم از دو ماه قبل قرص دگزامتازون همراه با قرص سیپرو هپتادین مصرف کردم صبح نیم ساعت قبل صبحانه و قبل نهار و شام  بخور البته بعد از یه روز اثرش رو میبینی که دم به دقیقه گشنت میشه و یه کم خواب آورن ....ولی بازم میگم عرض یک ماه تاثیرش رو دیدی قطع کن بیشتر ادامه نده چون هر قرصی در طول مصرف زمانی زیاد دچار عوارضی میشه  همون یک ماه یا دو ماه بسته حداقل ده کیلو  یا پونزده اضافه میکنی برا من که عالی جواب داد قیمتی هم ندارن .....در ضمن یه قرص دیگه هم هست که اونو میتونی همیشه استفاده کنی اونم اشتها آوره و صورتتو پر می‌کنه همش ویتامینه و بدون ضرره اسمش مخمر آبجو هزینه اش نزدیک دویست میشه ولی خیلی بی ضرره همیشه مصرف کن ولی اون دگزا و سیپرون رو بیشتر از یه ماه دو ماه استفاده نکنی

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

قرص مخمر آبجو همش ویتامینه و بی ضرره از دارو خانه هم سوال کن بهت میگه چطور مصرف کنی صورتتو پر می‌کنه و یه کم اشتها میده میتونی همیشه هم مصرفش کنی .......‌‌.ولی الان که میگی در مدت کم میخای زود نزدیک هشت کیلو اضافه کنی قرص دگزا و سیپرو رو فقط یک یا دوماه صبح ظهر شب بخور تاثیرش رو میبینی و جواب میگیری ولی لطفا بیشتر از این مدت استفاده نکن چون هر قرصی به جز ویتامینها استفاده بیش از حدش ضرر داره و عوارض داره پس لطفاً بیشتر از یه ماه مصرف نکن ولی اون مخمر آبجو رو تا آخر عمرم استفاده کنی مشکلی نیست چون همش ویتامینه

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

اوکی مرسی گلم❤️

قربونت امتحان کن من نتیجه گرفتم و اطرافیانمان نتیجه گرفته بودن اون دو تا قرص ورقی شاید دو سه هزار هم نیست ولی فقط خواهشن یک یا دوماه مصرف کن بیشتر نه .....ولی قرص مخمر آبجو همش ویتامینه میتونی همیشه مصرف کنی ولی قیمتش دویست هست ....ایشالله به نتیجه برسید و دلت شاد بشه