2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید مث چی تو گل گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 42 پست
واقعا خسته شدم کلی گریه کردم

از حرفات هم مشخصه باباش چه مدل آدمیه 

کافیه یه خوار بره تو پای بچه 🤦‍♂️

با خونواده خودت نمیتونی مسافرت بری ؟ 

بچه رو هم عمه اش و .. نگه داره؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از حرفات هم مشخصه باباش چه مدل آدمیه کافیه یه خوار بره تو پای بچه 🤦‍♂️با خونواده خودت نمیتونی مسافر ...

اره به خدا تاحالا دوباره به خاطرش منو کتک زذه حتی همین دیشب گفت صدبار دیگم میزنمت 

متاهل و متهد
قاطی کردم عزیز 😂پسر شوهرت مگه چن سالشه؟! خیلی بچس؟

اره بچس۱۰سالشه اگه دخترم نبود یع چیزی ولی توانم نمیکشه همزمان به دوتا بچه برسم اونم یه پسر خیلی لجباز که حتی حرف باباشم گوش نمیکنه

متاهل و متهد
اره بچس۱۰سالشه اگه دخترم نبود یع چیزی ولی توانم نمیکشه همزمان به دوتا بچه برسم اونم یه پسر خیلی لجبا ...

عزیزم کلا نری بهتره بخدا،  بخاطر خودت دارم میگم. سعی کن یه بهانه ای چیزی جور کنی نری مثلا مریضی چیزی وگرنه اونجا بیچارت میکنه معلومه از اون بچه هایی که ادم میخواد خفشون کنه حرصه ادمو در میارن 

مسافرتو نمیشه بندازی یه وقتی که پسر شوهرت همراهت نباشه؟!  با خواهر شوهرت هماهنگ کنی

نه اصلا نمیشه پسر شوهرم تا اخر عمر پیشمه

هعیی، پس مجبوری بسازی متاسفانه

اصلا پسر شوهرت چرا باهات اوکی نیس؟!  از همون اول اینجوری بود؟  اخه اگه این تا اخر اینجوری باهات باشه که اصلا نمیذاره شما زندگیتونو راحت بکنید همش میونه ی تورو باباشو بهم میزنه

یه شب و یه روز..یه اقامتگاه بومگردی هر جا می تونی بگیر با شوهرت برو..این قدر قشنگه و خوش می گذره..اندازه کل یه مسافرت...مسافرت که حتما نباید طولانی باشه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
هعیی، پس مجبوری بسازی متاسفانهاصلا پسر شوهرت چرا باهات اوکی نیس؟! از همون اول اینجوری بود؟ اخه اگه ...

اره دیگه مجبورم بسازم همیشه همین بوده تا حالا صدبار به خاطرش دعوا کردیم همش پر میکنن بچه رو میندازن به جون من جوری پرش میکنن که به دخترم ازار میرسونه وقتی دخترم خوابه کف پاشو میخارونه بیدارشه صدبار گفتم نکن بچس گناه داره وقتی دخترم خوابه سرش داد میزنه تا بیدارشه یه بار یجوری داد زد طفلک ترسید نیم ساعت گریه میکرد دوبار زدتش زمین همش سرش داد میزنه بچم ارامش نداره 

متاهل و متهد