یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
الهی بگردم راست میگین شمامالبته باز حقوق دکترا بعدش میشه زیاد بشه ولی معلمها تا اخر یه مقدار ثابت م ...
اره واقعا . متاسفانه حقوق معلمی ثابت میمونه واسه همین دارم تلاش میکنم که از الان خرده خرده جمع کنم و کنارش ی شغل مرتبط با رشتم پیدا کنم ( چون وقتمون خیلی به نسبت باقی شغل ها آزاد تره ) که در آینده یا موسسه بزنم یا کافه .مثل دبیر داداشم که الان تیلیاردره .
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
منم هر دوسه ماه کرمهام مثل مرطوب کننده و ضدافتاب و شامپو تموم میشه ولی نمیوونم چرا همشون باهم میافت ...
وزن بالا بگیر مثلا من سه ماه یه بار شامپوم تموم میشه 4 یا 5 ماه ضد افتابم و داروهای گیاهی هم تحت پزشک طب سنتی که خداروشکر میوم و تنبلی تخمدانم باهاشون کاملا رفع شد اخرین بار رفتم پیش متخصص زنان خیلی معروفه گفت خوب نمیشه باید داروی متوقف کننده رحم بخوری رفتم زیر نظر طب سنتی 8 ماه بعدش سونو دادم هیچ اثری نبود میخواستم ببرم نشون بدم بگم پس چرا خوب شده الان
به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
نه انشالله معلم ها هم زیاد میشه و این که خدا رو شکر شغلشون قطعیه برای منم انشالله قسمت بشه بتونم. جذ ...
خیلی ازتون انرژی مثبت میگیرم ، لایق باشم دعاگوتونم ان شا الله بهترین ها براتون رقم بخوره 😍💖
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
من یک سالهاره راست میگین اگه چیزی برسه که مثلا هر ۶ ماه بتونم یه پس انداز در حد ۴ ۵ تومن کنم
الان خیلی گرونی شده ولی پس اندازت فقط طلا باشه همین حتی نیازی نیست شوهرت بدونه نگه دار بعدا لازمت میشه من پارسال چندتا پارسیان خریدم 600 یا 700 هر کدوم الان نزدیک دو تومن شده هر کدومش جمع زدم دیدم 17 ملیونه همین خودش
به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............